La Costa recomana #87 - La Costa

lacosta

LA COSTA RECOMANA “L’AMANT” DE HAROLD PINTER, L’ÚLTIMA PRODUCCIÓ PRÒPIA DE LA TEMPORADA!

Teatre Akadèmia | Del 27 d’abril al 29 de maig

L’amant de Harold Pinter és la darrera producció pròpia d’aquesta temporada al Teatre Akadèmia. L’obra, interpretada per Alicia González Laá, Javier López i Pep Planas, està dirigida per Guido Torlonia. El teatre aposta en aquesta ocasió per la dramatúrgia de Pinter, un autor indiscutible per la seva qualitat en fer un teatre eloqüent des de les paraules i des dels silencis. Una proposta imperdible!

ASSAIG OBERT DE ‘NÁUFRAGOS’ DE LA INDUSTRIAL TEATRERA, A FIRATÀRREGA

Plaça dels Àlbers (Tàrrega) | Dijous 28 d’abril

Náufragos és un espectacle de clown al voltant dels petits i grans naufragis de cada dia. Una trobada amb el públic per compartir un tros de vida i un homenatge sense paraules als viatgers que algun cop s’han sentit nàufrags per a riure’s de tot! L’assaig forma part del programa Suport a la Creació de FiraTàrrega 2016, iniciativa que fomenta la creativitat escènica i la producció d’espectacles de carrer i en espais no convencionals.

BERLINIST TORNEN A L’ESCENA DE BARCELONA A LA SALA HIROSHIMA

Sala Hiroshima | Diumenge 1.05

Berlinist porten a Hiroshima el seu treball The Winter Hexagon, una col·lecció de deu esferes musicals neoclàssiques on convergeixen ambient, folk, electrònica i espurnes de pop. Com si d’una constel·lació es tractés, els músics que componen Berlinist han creat el seu propi cercle d’hivern al seu darrer àlbum, a partir de les sis estrelles que es poden veure durant les nits dels mesos d’hivern a l’hemisferi nord. Única oportunitat per veure’ls!

SAVE THE DATE PER A UNA EDICIÓ MOLT ESPECIAL DEL VERMUT SOLIDARIO

Antiga Fàbrica d’Estrella Damm | Diumenge 15.05

Arriba una edició molt especial de l’esdeveniment més compromès de Barcelona: Welcome by Vermut Solidario. En aquesta ocasió els beneficis obtinguts es donaran a ACCEM, ONG que proporciona atenció i acollida a les persones refugiades a Espanya i també a la Fundació Diario de un Cuidador. A més, es durà a terme una recollida especial d’aliments a favor del Projecte Amor en Acció. Foodtrucks, la millor música, activitats familiars, i moltes sorpreses!

Notícies Relacionades

La Costa recomana #73

Propostes per a la setmana del 4 al 10 de gener. Comença el mes de gener amb ‘Data’ i el…

La Costa recomana #81

Cartell de FiraTàrrega, 'FS2 · Sinfonía escénica de la relación' a la Sala Hiroshima, 'Vespres de la Beata Verge' al…

La Costa recomana #90

La Sala Hiroshima acull Poetry in the Darkness i 'Flying pigs' d'Eulàlia Bergadà, 'L'amant' al Teatre Akadèmia i inscripcions per…

La Costa recomana #73

Propostes per a la setmana del 4 al 10 de gener. Comença el mes de gener amb ‘Data’ i el…