La Costa recomana #86

lacosta

MÉS DE 3.000 PERSONES PARTICIPEN EN LA PRIMERA EDICIÓ D’HOTEL TAPA TOUR

Gran èxit d’Hotel Tapa Tour Barcelona, que tanca la seva 1a edició amb més de 3.000 assistents. Durant 10 dies, el públic barceloní ha tingut la oportunitat d’apropar-se a 31 hotels de 4 i 5 estrelles par descobrir la seva gastronomia a través d’una ruta de tapes d’autor que han tingut la tradició, l’avantguarda i la sostenibilitat com a pilars. El restaurant Loidi del Condes de Barcelona, Le Bouchon de l’Hotel Mercer Barcelona i el Batuar de l’Hotel Cotton House han estat els guanyadors. Un plaer haver treballat en aquest super projecte!

LA NOSTRA PROPOSTA PER AQUEST SANT JORDI, L’EDITORIAL STENDHAL BOOKS!

Arts Libris | La Noche de los Libros

Aquest Sant Jordi us recomanem Stendhal Books! Una editorial que neix d’una il·lusió per les coses ben fetes i de l’intent de supervivència d’una pràctica, la de fer llibres. A Barcelona, estaran presents a l’Arts Libris, a l’Arts Santa Mònica. A Madrid, dins de La noche de los Libros, on el poeta Hasier Larretxea farà un recital a Nakama Lib, juntament amb el seu pare l’aizkolari Patxi Larretxea. Una ocasió perfecta per conèixer el seu darrer poemari!

BORJA FLAMES PRESENTA ‘NACER BLANCO’, UNA EXPERIÈNCIA HIPNÒTICA

Sala Hiroshima | Diumenge 24 d’abril

Aquest diumenge continua la programació musical de laSala Hiroshima amb Borja Flames. Spoken-word, música experimental, art-pop i folklore sense fronteres en una presentació molt especial de Nacer Blanco. Aquest espanyol afincat a París presenta el seu primer treball en solitari, una experiència hipnòtica, addictiva i emocionant amb dotze cançons plenes d’experimentació, música pop i fascinació per les músiques primitives.

SAVE THE DATE PER A L’UTOPIA PHOTO MARKET, UN NOU MERCAT DE FOTOGRAFIA

Utopia 126 | Del 10, 11 i 12 de juny

Neix a Barcelona l’Utopia Photo Market, un nou mercat de fotografia que tindrà lloc el 10, 11 i 12 de juny a l’espaiUtopia 126 del Poblenou. El mercat sorgeix amb la voluntat de donar suport i visibilitat als fotògrafs del nostre país. Hi participaran un total de 67 fotògrafs, a més d’escoles, editorials, botigues i impremtes. Es podrà comprar fotografia de qualitat directament als autors i també serà un bon lloc per a descobrir nous talents!

Notícies Relacionades

La Costa recomana #81

Cartell de FiraTàrrega, 'FS2 · Sinfonía escénica de la relación' a la Sala Hiroshima, 'Vespres de la Beata Verge' al…

La Costa recomana #85

Últims dies d'Hotel Tapa Tour i de 'Vespres de la Beata Verge' al Teatre Akadèmia, Societat Doctor Alonso a la…

La Costa recomana #73

Propostes per a la setmana del 4 al 10 de gener. Comença el mes de gener amb ‘Data’ i el…

La Costa recomana #94

Aquesta setmana no et perdis l'estrena de 'La nit' al Teatre Akadèmia, l'assaig obert de LAminimAL a FiraTàrrega, Utopia Photo…

La Costa recomana #81

Cartell de FiraTàrrega, 'FS2 · Sinfonía escénica de la relación' a la Sala Hiroshima, 'Vespres de la Beata Verge' al…

La Costa recomana #102

La Costa recomana... Assaig obert CCOT de FiraTàrrega, entrevista a Simona Levi, directora de l'espectacle 'Hazte Banquero', Nits de Brasil,…