La Costa recomana #85

lacosta

ÚLTIMS DIES D’HOTEL TAPA TOUR, RUTA GASTRONÒMICA PELS MILLORS HOTELS

Diversos hotels de Barcelona | Fins al 17 d’abril

Si encara no has gaudit de l’experiència Hotel Tapa Tour, no badis! Aquesta ruta gastronòmica que obre les cuines dels millors hotels de Barcelona s’acaba aquest diumenge! 31 xefs, alguns d’ells amb estrella Michelin, presenten 62 tapes d’autor per apropar les seves propostes gastronòmiques a la ciutat. A més, també hi ha tapes solidàries, els beneficis de les quals aniran destinats a 23 causes socials i mediambientals! No t’ho perdis!

ÚLTIMS DIES DE ‘VESPRES DE LA BEATA VERGE’ AL TEATRE AKADÈMIA

Teatre Akadèmia | Fins al 17 d’abril

No us perdeu aquesta obra al Teatre Akadèmia, que en paraules d’Àlex Rigola és “d’aquells espectacles tocats per l’excel·lència que com a públic t’eleva igual que t’eleva la millor poesia” […] “Segurament és del millor que hi ha en aquests moments a Barcelona”. Últimes oportunitats per veure la història sobre com el dolor extrem per la pèrdua d’un fill es veu reconvertit en un esforç gairebé sobrenatural de dignificació de l’existència humana.

SOCIETAT DOCTOR ALONSO PRESENTA ‘ANDREI RUBLEV, UNA PANICOGRAFIA’

Sala Hiroshima | Del 14 al 16 d’abril

La reconeguda companyia Societat Doctor Alonso, porta a la Sala Hiroshima la seva peça Andrei Rublev, una panicografia, on, partint d’un referent cinematogràfic, construeix un repertori d’iconografies del cos humà. És un projecte que vol treballar amb el so i l’escenografia com a símbols del paisatge i que pren com a punt de partida i títol la pel·lícula d’Andrei Tarkovsky, on Rublev realitza un llarg viatge a la Rússia medieval.

CITA IMPERDIBLE PER ALS MÉS PEQUES AMB LA COMPANYIA UNICORN THEATRE

Teatre Principal de Sabadell | 16 i 17 d’abril

Aquest cap de setmana teniu una oportunitat única de portar als vostres‪ ‎petits a veure una joia d’espectacle! La companyia de Londres Unicorn Theatre presenta The Velveteen Rabbit els dies 16 i 17 d’abril al Teatre Principal de ‎Sabadell. És d’aquelles perles que paren poc per la cartellera dels nostres teatres amb programació familiar i que són imperdibles! És un espectacle infantil? Yes. Ens agradarà als grans? Sure!

Notícies Relacionades

La Costa recomana #81

Cartell de FiraTàrrega, 'FS2 · Sinfonía escénica de la relación' a la Sala Hiroshima, 'Vespres de la Beata Verge' al…

La Costa recomana #73

Propostes per a la setmana del 4 al 10 de gener. Comença el mes de gener amb ‘Data’ i el…

La Costa recomana #69

Propostes per a la setmana de l'1 al 6 de desembre. Palmarès del Zoom Festival, Sala Hiroshima, Mostra de Cinema…

La Costa recomana #81

Cartell de FiraTàrrega, 'FS2 · Sinfonía escénica de la relación' a la Sala Hiroshima, 'Vespres de la Beata Verge' al…

La Costa recomana #73

Propostes per a la setmana del 4 al 10 de gener. Comença el mes de gener amb ‘Data’ i el…

La Costa recomana #90

La Sala Hiroshima acull Poetry in the Darkness i 'Flying pigs' d'Eulàlia Bergadà, 'L'amant' al Teatre Akadèmia i inscripcions per…