La Costa recomana #84

lacosta

LA SALA HIROSHIMA DE BARCELONA CELEBRA UN ANY! PER MOLTS ANYS MÉS!

Des de La Costa volem felicitar a la Sala Hiroshima, per la seva iniciativa tan valenta d’obrir ara farà un any una sala dedicada a les arts escèniques i que aposta per artistes emergents i companyies independents que investiguen nous llenguatges! L’equip de la sala està encantat d’anunciar el seu primer any de vida amb uns resultats i un balanç molt positiu. Després de 365 dies funcionant, la Sala Hiroshima presentarà demà el darrer trimestre de la temporada. Per molts anys més!

HOTEL TAPA TOUR, RUTA GASTRONÒMICA PELS MILLORS HOTELS DE BARCELONA

Diversos hotels de Barcelona | Del 6 al 17 d’abril

Ja està aquí la primera edició d’Hotel Tapa Tour, una ruta gastronòmica que obrirà les cuines dels millors hotels de Barcelona! Durant 12 dies, 31 xefs de prestigiosos hotels, alguns d’ells amb estrella Michelin, cuinaran 62 tapes d’autor per apropar les seves propostes gastronòmiques a la ciutat. A més, hi haurà tapes solidàries, el beneficis de les quals aniran destinats a 23 causes socials i mediambientals! The place to be!

ARRIBA EL SERIELIZADOS FEST, AMB DAVID SIMON COM A CONVIDAT ESPECIAL

Diversos espais de Barcelona | Del 7 al 10 d’abril

La 3a edició del Serielizados Fest comença aquest dijous! I comptarà amb la presència del creador de sèries com The Wire, David Simon, que participarà en diverses de les activitats. Enguany el festival amplia la programació i els espais, l’Arts Santa Mònica, la Sala Epidor (Cinema Maldà), el Mazda Space, la Filmoteca de Catalunya, el Teatre del CCCB, l’Auditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna i la Fàbrica Moritz. No us el perdeu!

LA TERCERA EDICIÓ DEL FESTIVAL MOT, SOBRE LES BIOGRAFIES LITERÀRIES

Girona i Olot | Del 7 al 16 d’abril

Tot a punt per a la tercera edició del Festival MOT! Sota el títol “Vides escrites, escriure vides”, el MOT 2016 aproparà un cop més autores i autors reconeguts nacionalment i internacionalment com John Banville, Mia Couto, Amélie Nothomb, Juan José Millás, Maria Barbal, Javier Cercas, Najat El Hachmi, entre d’altres. Una gran oportunitat per explorar els processos creatius darrera les biografies literàries, unes vides novel·lades que abracen molts tipus d’històries i que viurem al MOT!

Notícies Relacionades

La Costa recomana #69

Propostes per a la setmana de l'1 al 6 de desembre. Palmarès del Zoom Festival, Sala Hiroshima, Mostra de Cinema…

La Costa recomana #72

Propostes per a la setmana del 21 al 27 de desembre i per al cap de setmana del 19 i…

La Costa recomana #74

Propostes per a la setmana del 18 al 24 de gener. FiraTàrrega, 'La ira dels peixos' al Festival Santiago a…

La Costa recomana #72

Propostes per a la setmana del 21 al 27 de desembre i per al cap de setmana del 19 i…

La Costa recomana #85

Últims dies d'Hotel Tapa Tour i de 'Vespres de la Beata Verge' al Teatre Akadèmia, Societat Doctor Alonso a la…

La Costa recomana #80

Spannabis 2016, dues propostes per al cap de setmana a la Sala Hiroshima, Pere Arquillué al Teatre Akadèmia i countdown…