La Costa recomana #83 - La Costa

lacosta

ARRIBA ‘VESPRES DE LA BEATA VERGE’ AL TEATRE AKADÈMIA

Teatre Akadèmia | Del 30 a de març al 17 d’abril

No us perdeu aquesta obra, que mostra com el dolor extrem per la pèrdua d’un fill es veu reconvertit en un esforç gairebé sobrenatural de dignificació de l’existència humana. L’autor, Antonio Tarantino, és un dels dramaturgs europeus contemporanis més interessants i alhora més desconeguts a casa nostra. L’obra, que es va poder veure només 4 dies a la Sala Beckett arriba al Teatre Akadèmia, durant 3 úniques setmanes!

“UN ECO A LES SÈRIES DE DAVID SIMON”, CICLE PREVI AL SERIELIZADOS FEST

Aquest cap de setmana el Serielizados Fest escalfa motors amb el cicle documental “Un eco a les sèries de David Simon” a la Filmoteca de Catalunya. The House I live in, una anàlisi de la guerra contra les drogues als EUA, Brick by Brick: A Civil Rights Story, sobre la lluita contemporània americana pels drets civils a través del conflicte de l’accés a l’habitatge social i The Whole Gritty City sobre la preparació del Mardi Gras a Nova Orleans, són grans exemples de l’univers de David Simon.

PRESENTACIÓ DELS GUANYADORS DEL PREMI RAMON ROCA BONCOMPTE

Aula Magna Facultat Geografia i Història UB | 5 d’abril 

FiraTàrrega en col·laboració amb Ros Roca presenta els treballs guanyadors ex aequo del Premi Internacional Ramon Roca Boncompte d’estudis de gestió cultural. Enguany els premiats han estat “Pensar l’educació des de la cultura” de Gemma Carbó i “La gestión de la cultura como construcción de la ciudadanía”, de Liliana López Borbón. Serà el proper dimarts 5 d’abril a les 19h amb entrada lliure!

‘LOS VECINOS DE ARRIBA’ DE CESC GAY, AL TEATRO LA LATINA DE MADRID

La Latina | A partir del 7 d’abril

Els veïns més divertits arriben a Madrid! La història comença quan l’Ana i el Julio conviden a sopar als seus veïns, la Gloria i el Brian, per a ensenyar-lis el seu pis. Però a mesura que passa la nit, l’Ana i el Julio aniran descobrint les tendències sexuals dels veïns, fet que els farà replantejar la seva relació, immersa en la monotonia. Una comèdia amb Candela Peña, Pilar Castro, Xavi Mira y Andrew Tarbet a La Latina imperdible!

Notícies Relacionades

La Costa recomana #69

Propostes per a la setmana de l'1 al 6 de desembre. Palmarès del Zoom Festival, Sala Hiroshima, Mostra de Cinema…

La Costa recomana #73

Propostes per a la setmana del 4 al 10 de gener. Comença el mes de gener amb ‘Data’ i el…

La Costa recomana #80

Spannabis 2016, dues propostes per al cap de setmana a la Sala Hiroshima, Pere Arquillué al Teatre Akadèmia i countdown…

La Costa recomana #69

Propostes per a la setmana de l'1 al 6 de desembre. Palmarès del Zoom Festival, Sala Hiroshima, Mostra de Cinema…