La Costa recomana #82 - La Costa

lacosta

‘THERE IS NO HERE, HERE’ O LA CREACI√ď DE VIDEOCLIPS EN DIRECTE

Sala Hiroshima | 25 i 26 de març

Aquesta √©s la darrera pe√ßa de Gisle Martens Meyer (GMM), el polifac√®tic artista, creador i realitzador de videoclips en viu. A l’escenari hi veiem un performer i m√ļsic que actua davant d’una pantalla verda i al costat d’una gran pantalla de cinema. Durant l’espectacle, m√ļltiples c√†meres l’enregistren¬†a ell i als¬†seus instruments, mentre Martens¬†crea i edita in situ una realitat dins d’altres realitats, canviant la seva personalitat.

‘MARABUNTA’ DE GUILLEM ALB√Ä ARRIBA AL TEATRO LA LATINA DE MADRID

Teatro La Latina¬†|¬†1 i¬†2 d’abril¬†

Marabunta,¬†de Guillem Alb√†, √©s un espectacle de clown, que ja han vist m√©s de 50.000 espectadors en les m√©s de 150 actuacions que ha realitzat durant dos anys de gira.¬†Amb aquest espectacle, Alb√† ha aconseguit¬†diversos premis del p√ļblic, com a La Mostra d’Igualada o la Fira de Titelles de Lleida.¬†Marabunta √©s una bogeria, un descontrol amb classe, un no voler despentinar-se i acabar perdent els pantalons.¬†Per√≤ sempre amb un somriure a la cara!

JA EST√Ä AQU√ć TOTA LA PROGRAMACI√ď DEL SERIELIZADOS FEST 2016

Arts Santa M√≤nica | Del 7 al 10 d’abril¬†

Falta poc per a la 3a edició del Festival Internacional de Sèries de Barcelona, el Serielizados Fest! Enguany amplia espais i, a més de l’Arts Santa Mònica com a seu central, hi haurà activitats al Mazda Space, la Sala Epidor (Cinema Maldà), la Filmoteca de Catalunya, el Teatre del CCCB, l’Auditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna i la Fàbrica Moritz. Una edició molt especial amb la visita de David Simon i moltes més activitats!

PUBLICADES LES CONCLUSIONS DEL FRESH STREET #1 DE FIRATÀRREGA

Es publiquen les conclusions del¬†Fresh Street #1, seminari, impulsat per FiraT√†rrega i Circostrada. Es referma el paper de les arts de carrer com a element clau en la transformaci√≥ de la relaci√≥ entre l‚Äôespai i els seus habitants.¬†La cohesi√≥ entre ciutadania, el desenvolupament econ√≤mic o el canvi social a trav√©s de les arts de carrer s√≥n altres factors que es consideren determinants.¬†La formaci√≥ i l‚Äôeducaci√≥, cabdals per al futur de les arts esc√®niques de carrer. Li podeu donar un cop d’ull en aquest enlla√ß!

Notícies Relacionades

La Costa recomana #73

Propostes per a la setmana del 4 al 10 de gener. Comen√ßa el mes de gener amb ‚ÄėData‚Äô i el…

La Costa recomana #74

Propostes per a la setmana del 18 al 24 de gener. FiraT√†rrega, 'La ira dels peixos' al Festival Santiago a…

La Costa recomana #73

Propostes per a la setmana del 4 al 10 de gener. Comen√ßa el mes de gener amb ‚ÄėData‚Äô i el…

La Costa recomana #90

La Sala Hiroshima acull Poetry in the Darkness i 'Flying pigs' d'Eul√†lia Bergad√†, 'L'amant' al Teatre Akad√®mia i inscripcions per…