La Costa recomana #82

lacosta

‘THERE IS NO HERE, HERE’ O LA CREACIÓ DE VIDEOCLIPS EN DIRECTE

Sala Hiroshima | 25 i 26 de març

Aquesta és la darrera peça de Gisle Martens Meyer (GMM), el polifacètic artista, creador i realitzador de videoclips en viu. A l’escenari hi veiem un performer i músic que actua davant d’una pantalla verda i al costat d’una gran pantalla de cinema. Durant l’espectacle, múltiples càmeres l’enregistren a ell i als seus instruments, mentre Martens crea i edita in situ una realitat dins d’altres realitats, canviant la seva personalitat.

‘MARABUNTA’ DE GUILLEM ALBÀ ARRIBA AL TEATRO LA LATINA DE MADRID

Teatro La Latina | 1 i 2 d’abril 

Marabuntade Guillem Albà, és un espectacle de clown, que ja han vist més de 50.000 espectadors en les més de 150 actuacions que ha realitzat durant dos anys de gira. Amb aquest espectacle, Albà ha aconseguit diversos premis del públic, com a La Mostra d’Igualada o la Fira de Titelles de Lleida. Marabunta és una bogeria, un descontrol amb classe, un no voler despentinar-se i acabar perdent els pantalons. Però sempre amb un somriure a la cara!

JA ESTÀ AQUÍ TOTA LA PROGRAMACIÓ DEL SERIELIZADOS FEST 2016

Arts Santa Mònica | Del 7 al 10 d’abril 

Falta poc per a la 3a edició del Festival Internacional de Sèries de Barcelona, el Serielizados Fest! Enguany amplia espais i, a més de l’Arts Santa Mònica com a seu central, hi haurà activitats al Mazda Space, la Sala Epidor (Cinema Maldà), la Filmoteca de Catalunya, el Teatre del CCCB, l’Auditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna i la Fàbrica Moritz. Una edició molt especial amb la visita de David Simon i moltes més activitats!

PUBLICADES LES CONCLUSIONS DEL FRESH STREET #1 DE FIRATÀRREGA

Es publiquen les conclusions del Fresh Street #1, seminari, impulsat per FiraTàrrega i Circostrada. Es referma el paper de les arts de carrer com a element clau en la transformació de la relació entre l’espai i els seus habitants. La cohesió entre ciutadania, el desenvolupament econòmic o el canvi social a través de les arts de carrer són altres factors que es consideren determinants. La formació i l’educació, cabdals per al futur de les arts escèniques de carrer. Li podeu donar un cop d’ull en aquest enllaç!

Notícies Relacionades

La Costa recomana #73

Propostes per a la setmana del 4 al 10 de gener. Comença el mes de gener amb ‘Data’ i el…

La Costa recomana #74

Propostes per a la setmana del 18 al 24 de gener. FiraTàrrega, 'La ira dels peixos' al Festival Santiago a…

La Costa recomana #73

Propostes per a la setmana del 4 al 10 de gener. Comença el mes de gener amb ‘Data’ i el…

La Costa recomana #90

La Sala Hiroshima acull Poetry in the Darkness i 'Flying pigs' d'Eulàlia Bergadà, 'L'amant' al Teatre Akadèmia i inscripcions per…