La Costa recomana #81

lacosta

FIRATÀRREGA PRESENTA EL SEU CARTELL MÉS INTERCULTURAL

FiraTàrrega presenta el cartell de la seva propera edició, que tindrà lloc del 8 a l’11 de setembre de 2016. La fira vol posar èmfasi en la interculturalitat, entesa com a pont de diàleg entre les diferents cultures que conviuen en una mateixa societat. Una picada d’ullet, una declaració d’intencions del que és FiraTàrrega. Per aquest motiu, el cartell s’ha dissenyat en els alfabets llatí, hebreu, àrab, ciríl·lic i xinès.La figura humana que hi apareix, forma la lletra T. T de Tàrrega, de teatre, però també de cultura, interacció, contacte, conflicte. Ens encanta!

‘FS2 · SINFONÍA ESCÉNICA DE LA RELACIÓN’, A LA SALA HIROSHIMA

Sala Hiroshima | Del 17 al 19 de març

La proposta d’aquesta setmana a la Sala Hiroshima és FS2 · Sinfonía escénica de la relación. Una proposta d’Imaga (Melissa Scioscia i Ingrid Esperanza) que mostra una simbiosi entre la tècnica de la suspensió capil·lar i el moviment. Després d’investigar nous camins i possibilitats de l’antiga tècnica de circ “suspensió dels cabells”, han aprofundit en el treball de duo (rigger i suspesa) a través del moviment. Poesia escènica en estat pur!

EL TEATRE AKADÈMIA PRESENTA AQUEST ABRIL ‘VESPRES DE LA BEATA VERGE’

Teatre Akadèmia | Del 30 a de març al 17 d’abril

Després de l’èxit de l’obra Vespres de la Beata Verge, que es va poder veure només 4 dies a la Sala Beckett arriba al Teatre Akadèmia durant 3 úniques setmanes! Antonio Tarantino és segurament un dels dramaturgs europeus contemporanis més interessants i alhora més desconeguts a casa nostra. Tarantino afronta les tragèdies de l’individu contemporani des del compromís ètic i polític més exigent.

LES TAPES D’AUTOR D’HOTEL TAPA TOUR, ALS MILLORS HOTELS DE BARCELONA

Diversos hotels de Barcelona | Del 6 al 17 d’abril

La primera edició d’Hotel Tapa Tour comptarà amb 31 xefs a concurs, 3 d’ells consolidats amb estrella Michelin al costat de nous talents. Un total de 62 tapes es podran degustar als millors hotels de la ciutat! El xef del Restaurant Capritx amb una estrella Michelin, Artur Martínez, estarà al capdavant del jurat que valorarà les tapes a concurs. A més, el públic podrà participar en el sorteig de suculents premis, sopars, còctels, nits d’hotel… #staytuned

Notícies Relacionades

La Costa recomana #73

Propostes per a la setmana del 4 al 10 de gener. Comença el mes de gener amb ‘Data’ i el…

La Costa recomana #85

Últims dies d'Hotel Tapa Tour i de 'Vespres de la Beata Verge' al Teatre Akadèmia, Societat Doctor Alonso a la…

La Costa recomana #73

Propostes per a la setmana del 4 al 10 de gener. Comença el mes de gener amb ‘Data’ i el…