La Costa recomana #80

lacosta

SPANNABIS, LA FIRA DEL CÀNEM MÉS GRAN DEL MÓN, ARRIBA A BARCELONA

Fira de Cornellà – Barcelona | De l’11 al 13 de març

Barcelona es convertirà de l’11 al 13 de març en la capital mundial del cànnabis amb motiu de la 13a edició de Spananbis i la tercera edició de les World Cannabis Conferences. Spannabis portarà a Barcelona a més de 500 empreses representades i 3.000 professionals acreditats amb una superfície ocupada de 17.000 m2. Les World Cannabis Conferences debatran al voltant de tres blocs temàtics: el medicinal, el científic i l’internacional.

DUES PROPOSTES PER A AQUEST CAP DE SETMANA A LA SALA HIROSHIMA

Sala Hiroshima | 10 i 11/03 Brut 12/03 Cheerleader

Hiroshima segueix apostant pels nous coreògrafs amb l’estrena de la peça Brut, on la desfilada d’aromes sembla interminable, de Raquel Gualtero. Brut és el resultat d’un llarg procés de recerca, amb l’objectiu fonamental de cercar un llenguatge propi transparent i senzill. La programació del segon cap de setmana de març es completa amb l’espectacle Cheerleader of Europe de l’artista Daniel Kok.

PERE ARQUILLUÉ, A LES VETLLADES LITERÀRIES DEL TEATRE AKADÈMIA

Teatre Akadèmia | 14 i 15 de març

Les vetllades literàries al Teatre Akadèmia són una finestra on es convida tots els que estimem la literatura a participar en una trobada oberta en forma de reflexió- festa. En aquesta ocasió, Pere Arquillué interpreta Ramon Llull, sota la direcció de Teresa Vilardell.  Aquestes vetllades formen part de les activitats culturals obertes al públic, que complementen la temporada teatral de l’Akadèmia. Imperdible!

EL SERIELIZADOS FEST ESCALFA MOTORS AMB DOCUMENTALS A LA FILMOTECA

Filmoteca de Catalunya | 2, 3 i 9 d’abril

El Serielizados Fest 2016, el Festival Internacional de Sèries de Barcelona, acollirà el cicle de documentals inèdits “Un eco de les sèries de David Simon”, que tindrà lloc a la Filmoteca de Catalunya els dies 2, 3 i 9 d’abril. El cicle donarà el tret de sortida a l’edició d’enguany del festival i comptarà amb les projeccions de The House I live in, Brick by Brick: A civil right’s story i The Whole Gritty City. Anoteu-ho a les agendes!

Notícies Relacionades

La Costa recomana #75

Propostes per a la setmana del 25 al 31 de gener. 'La farsa de Walworth' al Teatre Akadèmia, Txemy a…

La Costa recomana #73

Propostes per a la setmana del 4 al 10 de gener. Comença el mes de gener amb ‘Data’ i el…

La Costa recomana #72

Propostes per a la setmana del 21 al 27 de desembre i per al cap de setmana del 19 i…

La Costa recomana #73

Propostes per a la setmana del 4 al 10 de gener. Comença el mes de gener amb ‘Data’ i el…

La Costa recomana #90

La Sala Hiroshima acull Poetry in the Darkness i 'Flying pigs' d'Eulàlia Bergadà, 'L'amant' al Teatre Akadèmia i inscripcions per…

La Costa recomana #72

Propostes per a la setmana del 21 al 27 de desembre i per al cap de setmana del 19 i…