La Costa recomana #76 - La Costa

lacosta

ÚLTIMS DIES PER VEURE ‘LA FARSA DE WALWORTH’ AL TEATRE AKADÈMIA

Teatre Akadèmia | Fins el 7 de febrer

Últims dies per veure La Farsa de Walworth al Teatre Akadèmia! Després d’una setmana, la premsa ha dit: “Un final brillant clou l’espectacle deixant-lo ben amunt (…), que deixa el públic extasiat i que ens fa recomanar aquesta obra fervorosament als nostres amics i coneguts” Oriol Puig Taulé , Núvol. “Les magnífiques interpretacions dels tres actors i un gran segon acte revelen la qualitat d’un text tan divertit com tràgic” Santi Fondevila, Time Out.

CESC GAY TRIOMFA AMB EL FILM ‘TRUMAN’ ALS PREMIS GAUDÍ

Cesc Gay, director de la pel·lícula Truman, triomfa en la VIII edició dels Premis Gaudí, que es van celebrar el passat diumenge a Barcelona. El director barceloní es va endur sis guardons amb el seu darrer film. Des de La Costa el volem felicitar! Estem molt contentes que hagi estat el gran triomfador de la festa anual del cinema català. Cesc Gay és també director de la comèdia teatral Els veïns de dalt, que actualment es troba de gira per Catalunya i a l’abril s’estrena la seva versió castellana a Madrid.

loscorderos:sc PRESENTEN AMB PIA NIELSEN ‘LA BANDA DE LA FI DEL MÓN’

Sala Hiroshima | Del 4 al 14 de febrer 

De dijous a diumenge, durant dues setmanes loscorderos:sc exploren a la Sala Hiroshima la improbabilitat en la seva darrera producció La Banda de la fi del món, amb la cantant danesa Pia Nielsen. loscorderos:sc, una de les companyies clau del nostre panorama escènic contemporani, incorpora en el seu projecte per primera vegada una dona, l’heterodoxa música danesa Pia Nielsen. Imperdible!

STENDHAL BOOKS PRESENTA LA SEVA DARRERA PUBLICACIÓ A MADRID

Librería Enclave de Libros, Madrid | 6 de febrer, 12.00h

La nostra editorial preferida Stendhal Books presenta el darrer poemari d’Hasier Larretxea De un nuevo paisaje. En aquest nou llibre Larretxea es pregunta sobre els límits, la identitat, les relacions. Per això, crea un paisatge lingüístic que senyala a la terra, a l’essència i a la natura. Per als que esteu a Madrid el proper dissabte 6 de febrer, a les 12h no us perdeu la presentació del llibre a la Librería Enclave de Libros (C/ Relatores, 16).

Notícies Relacionades

La Costa recomana #69

Propostes per a la setmana de l'1 al 6 de desembre. Palmarès del Zoom Festival, Sala Hiroshima, Mostra de Cinema…

La Costa recomana #75

Propostes per a la setmana del 25 al 31 de gener. 'La farsa de Walworth' al Teatre Akadèmia, Txemy a…

La Costa recomana #74

Propostes per a la setmana del 18 al 24 de gener. FiraTàrrega, 'La ira dels peixos' al Festival Santiago a…

La Costa recomana #73

Propostes per a la setmana del 4 al 10 de gener. Comença el mes de gener amb ‘Data’ i el…

La Costa recomana #90

La Sala Hiroshima acull Poetry in the Darkness i 'Flying pigs' d'Eulàlia Bergadà, 'L'amant' al Teatre Akadèmia i inscripcions per…

La Costa recomana #72

Propostes per a la setmana del 21 al 27 de desembre i per al cap de setmana del 19 i…