La Costa recomana #78

lacosta

EL TEATRE AKADÈMIA ESTRENA ‘FALSTAFF’, AMB FRANCESC ORELLA

Teatre Akadèmia | Estrena demà 17 de febrer

Falstaff, un dels personatges més arquetípics de William Shakespeare, es podrà veure al Teatre Akadèmia des de demà, dimecres 17 de febrer fins al 20 de març, sota la direcció de Konrad Zschiedrich. L’espectacle, encapçalat per Francesc Orella, és una tragicomèdia sobre les febleses humanes amb una abundància de contrastos i una riquesa d’emocions que ja no tornaran a aparèixer en aquest gènere. Imperdible!

ARRIBA EL CARA-B, FESTIVAL DE CULTURA MUSICAL INDEPENDENT DE BARCELONA

Fabra i Coats | 19 i 20 de febrer

Tot a punt per a la segona edició del Festival Cara-B! AmbLos Punsetes, Yung Beef (PXXR GVNG), Extraperlo, Guadalupe Plata, The Parrots, Betunizer, El Coleta… i molts més! A més, avui s’han donat a conèixer els guanyadors del Cara-B Clips, amb el premi del jurat per a Gema Briones per HDA, de Las Bistecs i el del públic per Paloma Mateos y Toni González por She looks so beautiful, d’Alfred García.

ATRESBANDES PRESENTA EL SEU ‘LOCUS AMOENUS’ A LA SALA HIROSHIMA

Sala Hiroshima | Del 18 al 28 de febrer 

De dijous a diumenge durant aquestes dues setmanes, la companyia emergent Atresbandes converteix la Sala Hiroshima en el seu particular Locus Amoenus. La peça, que es va estrenar al Festival TNT 2014 de Terrassa, presenta la imminència de la mort lligada a la necessitat imperiosa de viure per a trobar aquest lloc idílic, la contradicció quotidiana que ens suposa ser mortals i oblidar-ho constantment. No us la perdeu!

PLOM GALLERY I L’ARTISTA SERGIO MORA PRESENTS A LA FIRA ART MADRID 2016

Art Madrid 2016 | Del 24 al 28 de febrer

Plom Gallery i l’artista Sergio Mora presenten l’exposició ‘Kidult Generation’, a Art Madrid 2016, la 11a Fira d’Art Contemporani. És la primera vegada que la galeria d’art per a nens participa en una fira d’art contemporani. No us perdeu aquesta mostra, que gira vers el concepte ‘Kidult’, l’adult que no vol deixar de ser un nen i, a la vegada, del nen que ‘juga’ a ser un adult. La podreu veure a la Galería de Cristal del Centro Cibeles de Madrid!

Notícies Relacionades

Cartell del Festival Cara-B 2016

Ja tenim aquí el cartell per dies del Festival Cara-B, el festival de cultura musical independent de Barcelona! 19 i…

La Costa recomana #77

Últims dies per veure loscorderos:sc a la Sala Hiroshima, no us els podeu perdre! anem escalfant motors amb l'estrena de…

La Costa recomana #73

Propostes per a la setmana del 4 al 10 de gener. Comença el mes de gener amb ‘Data’ i el…

La Costa recomana #72

Propostes per a la setmana del 21 al 27 de desembre i per al cap de setmana del 19 i…

La Costa recomana #77

Últims dies per veure loscorderos:sc a la Sala Hiroshima, no us els podeu perdre! anem escalfant motors amb l'estrena de…