La Costa recomana #77

lacosta

ÚLTIMS DIES PER VEURE loscorderos:sc AMB ‘LA BANDA DE LA FI DEL MÓN’

Sala Hiroshima | Fins el 14 de febrer 

De dijous a diumenge es podrà veure a  loscorderos:sc a la  Sala Hiroshima ! En la seva darrera producció,  La Banda de la fi del món exploren la improbabilitat, amb la cantant danesa Pia Nielsen. loscorderos:sc, una de les companyies clau del nostre panorama escènic contemporani, presenten un cop més una proposta que barreja la paraula fisicalitzada i accions carregades d’intenció. El seu ‘teatre bastard’ en estat pur!

EL TEATRE AKADÈMIA ESTRENA ‘FALSTAFF’, AMB FRANCESC ORELLA

Teatre Akadèmia | Estrena dimecres 17 de febrer

Falstaff , un dels personatges més arquetípics de William Shakespeare, dóna nom a l’obra que es podrà veure al Teatre Akadèmia del 17 de febrer al 20 de març, sota la direcció Konrad Zschiedrich. L’espectacle, encapçalat per Francesc Orella, és una tragicomèdia sobre les febleses humanes on l’autor aconsegueix una abundància de contrastos i una riquesa d’emocions que ja no tornaran a aparèixer en aquest gènere. #savethedate

ÚLTIMS DIES PER VOTAR ELS MILLORS VIDEOCLIPS DEL 2015, AL CARA-B CLIPS

Fins el 15 de febrerel públic podrà votar a través d’aquesta  pàgina web els millors videoclips de l’any 2015. Cara-B Clips és un festival dins del  Festival Cara-B , amb la missió de premiar i estimular la creació audiovisual gestada al voltant de la música independent. El Premi del Públic està dotat amb 250 euros i el del Jurat (format per Kike Maíllo, Raúl Cuevas, Xavi Sánchez Pons,  Ana Pfaff i Ariadna Riba), amb 1.000 euros! Els vídeos es veuran al Festival Cara-B el 19 i 20 de febrer i també viatjaran a Mèxic, al Festival Nrmal, els dies 12 i 13 de març!

ELS FESTIVALS CARA-B DE BARCELONA I NRMAL DE MÈXIC PRESENTEN BSUAL

BSUAL és una exposició coproduïda entre el Festival Cara-B de Barcelona i el festival Nrmal de Ciutat de Mèxic. És una mostra comissariada de 50 cartells de concerts, obra dels dissenyadors i artistes plàstics encarregats de crear l’imaginari visual de la cultura musical independent i underground. La mostra es podrà gaudir en els dos espais físics dels festivals: al Cara-B el 19 i 20 de febrer a Barcelona, i al Nrmal el 12 i 13 de març a Ciutat de Mèxic. També es pot visitar en línia, al webwww.bsual.ink .

Notícies Relacionades

Cartell del Festival Cara-B 2016

Ja tenim aquí el cartell per dies del Festival Cara-B, el festival de cultura musical independent de Barcelona! 19 i…

La Costa recomana #69

Propostes per a la setmana de l'1 al 6 de desembre. Palmarès del Zoom Festival, Sala Hiroshima, Mostra de Cinema…

La Costa recomana #69

Propostes per a la setmana de l'1 al 6 de desembre. Palmarès del Zoom Festival, Sala Hiroshima, Mostra de Cinema…

Imaga estrena una peça basada en la suspensió dels cabells

La companyia de circ Imaga, estrenarà el seu espectacle "FS2 · Sinfonía Escénica de la Relación", basat en la tècnica…

Neix Veus, el festival de grups vocals de Catalunya

La veu, la formació, la participació i la qualitat són els elements diferenciadors del festival, que se celebrarà del 8…