La Costa recomana #74

lacosta

LA COSTA COMUNICACIÓ AMB FIRATÀRREGA 2016

Tàrrega | Del 8 a l’11 de setembre

Comencem l’any amb una gran notícia: estem molt contentes de formar part de l’equip de FiraTàrrega 2016! FiraTàrrega és un espai d’encontre, de celebració i de debat, de reivindicació de l’espai públic, que enten el carrer com un indret mutable i híbrid més enllà de l’ús quotidià que fem dels carrers, places i avingudes. FiraTàrrega ens encanta i comencem aquest projecte amb moltíssima il·lusió! #staytuned!

‘LA IRA DELS PEIXOS’, PRODUCCIÓ DE FIRATÀRREGA, A SANTIAGO DE XILE

Festival Santiago a Mil | 20 i 22 de gener

La ira dels peixos, l’espectacle produït per FiraTàrrega i que va inaugurar l’edició de l’any 2014, participa aquesta setmana al Festival Santiago a Mil, de Santiago de Xile. Els dies 20 i 22 de gener es podrà veure aquest espectacle dirigit per Ignacio Achurra a la capital xilena. En aquesta ocasió, compta amb la presència de 10 actors catalans que s’han desplaçat a Xile durant tres setmanes, per desenvolupar una residència escènica prèvia.

ROGER BERNAT PORTA EL TEATRE POLÍTIC A LA SALA HIROSHIMA

Sala Hiroshima | Del 22 al 24 de gener

La programació de gener a Hiroshima té com artista destacat al internacionalment reconegut Roger Bernat, que posarà en escena al llarg de tres dies Numax-Fagor-Plus. A partir de la seva peça estrenada al Grec 2014,Númax-Fagor-Plus proposa un espectacle on l’artista qüestiona la responsabilització de l’individu, tant en la societat com en l’art. Bernat crea una proposta que reviu la col·lectivització col·lectivitzant el discurs.

EL FESTIVAL CARA-B ANUNCIA EL CARTELL COMPLET D’AQUESTA EDICIÓ

Fàbrica Fabra i Coats | 19 i 20 de febrer

Ja tenim aquí el line up complet de la segona edició del Festival Cara-B! Los Punsetes, Betunizer, beGun dj set i Baywaves s’afegeixen al cartell juntament ambGuadalupe Plata, Yung Beef (PXXR GVNG), Extraperlo, The Parrots, Le Parody, El Coleta, Beach Beach, Sen Senra i TheSaurs. I, a més, aquesta és la darrera setmana per a presentar vídeos a Cara-B CLIPS, el certamen de videoclips musicals, amb premis del jurat (1.000 €) i del públic (250 €). No t’ho perdis!

Notícies Relacionades

La Costa recomana #72

Propostes per a la setmana del 21 al 27 de desembre i per al cap de setmana del 19 i…

La Costa recomana #72

Propostes per a la setmana del 21 al 27 de desembre i per al cap de setmana del 19 i…

La Costa recomana #73

Propostes per a la setmana del 4 al 10 de gener. Comença el mes de gener amb ‘Data’ i el…