La Costa recomana #73

lacosta

EL 2016 COMENÇA A LA SALA HIROSHIMA AMB ‘DATA’, DE MANUEL ROQUE

Sala Hiroshima | Divendres 8 i dissabte 9 de gener

Hiroshima presenta per primera vegada a Barcelona el coreògraf canadenc Manuel Roque, amb el seu espectacle Data. Una peça coreogràfica de caràcter tan grotesc com sublim mitjançant la indagació sobre les possibilitats del moviment. Data és un impressionant i commovedor solo del coreògraf del Québec, inspirat pel Requiem del compositor Gabriel Fauré, que profunditza en el inconscient col·lectiu. Imperdible!

FESTA AMB EL MILLOR FANDANGO MEXICÀ DE VERACRUZ A LA SALA HIROSHIMA

Sala Hiroshima | Diumenge 10 de gener

El diumenge 10 de gener a les 13 hores al bar d’Hiroshima, Fandango Jarocho porta a Barcelona la festa mexicana del fandango de Veracruz. De la mà de Pedro Sturejk podrem gaudir del millor fandango, una de les festes tradicionals més vives del sud de Veracruz, a Mèxic. Una trobada en què se sumen el ball, el menjar, la música i els versos del son jarocho. No us ho perdeu, entrada gratuïta!

ÚLTIMS DIES PER VEURE ‘LA IMPORTÀNCIA DE SER FRANK’ AL TEATRE AKADÈMIA

Teatre Akadèmia | Fins el 17 de gener

Encara no has vist la primera producció pròpia d’aquesta temporada del Teatre Akadèmia? Encara ets a temps! La importància de ser Frank, un dels textos de més èxit d’Oscar Wilde, es podrà veure fins el 17 de gener. “El riure i el somriure s’alternen en aquesta trepidant obra de teatre burgès contra la burguesia”, en paraules del crític César López Rosell del diari El Periódico. Una obra que brilla per la seva energia!

L’ÈXIT DE LA SALA PLANETA AL TEMPORADA ALTA ARRIBA A BARCELONA

Teatre Akadèmia | Del 27 de gener al 7 de febrer

Del 27 de gener al 7 de febrer s’estrenarà a Barcelona l’obra La Farsa de Walworth de l’autor irlandès Enda Walsh. Una producció de la Sala Planeta dirigida i traduïda per Pere Puig; i interpretada per Oriol Casals, Yolanda Sey, Jordi Subirà i Pep Vila. Després del seu èxit al Temporada Alta, el Teatre Akadèmia vol donar a conèixer aquesta farsa punyent a un públic més ampli. L’obra reflexiona sobre els valors de la família, la immigració i la pàtria, a través de l’humor cínic de l’autor.

Notícies Relacionades

La Costa recomana #69

Propostes per a la setmana de l'1 al 6 de desembre. Palmarès del Zoom Festival, Sala Hiroshima, Mostra de Cinema…

La Costa recomana #70

Propostes per a la setmana del 7 al 13 de desembre. Sala Hiroshima, MCIB, Els veïns de dalt al Teatre…

La Costa recomana #90

La Sala Hiroshima acull Poetry in the Darkness i 'Flying pigs' d'Eulàlia Bergadà, 'L'amant' al Teatre Akadèmia i inscripcions per…

La Costa recomana #75

Propostes per a la setmana del 25 al 31 de gener. 'La farsa de Walworth' al Teatre Akadèmia, Txemy a…

La Costa recomana #71

Propostes per a la setmana del 14 al 20 de desembre. MCIB, A la puta strasse. 2º Acto d'Anna Cervera,…