La Costa recomana #71

lacosta

ÚLTIMA SETMANA DE LA MOSTRA DE CINEMA ITALIÀ DE BARCELONA

Cinemes Verdi | Fins al 17 de desembre

Els que encara no hagueu anat als Verdi a veure alguna de les meravelloses pel·lícules italianes que presenta la MCIB, teniu temps fins dijous! La quarta edició de la mostra porta a Barcelona la millor selecció del cinema italià del 2015, amb films que han passat pels principals festivals. Enguany la MCIB fa un homenatge al director Mario Monicelli, coincidint amb el centenari del seu naixement. Entrada gratuïta, amb aforament limitat!

‘A LA PUTA STRASSE. 2º ACTO’, UN RETRAT SOBRE LA BARCELONA BOHÈMIA

Cinemes Maldà | Divendres 18 de desembre, 22h

A la puta strasse. 2º Acto és el retrat d’un entorn creatiu i artístic amagat sota la capa turística del barri Gòtic. El tancament del bar 2º Acto, considerat el temple de la bohèmia, representa el final d’una època que queda captat en imatges en aquest documental, que forma part de la història de Barcelona. El documental, candidat als Premis Gaudí 2016, es podrà veure aquest divendres 18 de desembre a les 22h als Maldà.

PLANETA SALVATGE, EL PRIMER CICLE DE PROGRAMACIÓ FAMILIAR D’HIROSHIMA

Sala Hiroshima | Del 18 al 20 de desembre

Comença Planeta Salvatge, un cicle de creació contemporània i nous llenguatges escènics que presentarà peces escèniques pensades per a un públic familiar que defugen els estereotips del “teatre infantil”. La companyia francesa Divergences presenta Le Petit Chaperon Rouge, una particular versió de “La caputxeta vermella”, i ofereix diumenge dia 20 un taller per a nens a partir de 5 anys per introduir-los al llenguatge de la dansa.

ELS CLÀSSICS VAN AL CABARET, MUSICAL PER A LES FESTES AL TEATRE AKADÈMIA

Teatre Akadèmia | Del 19 de desembre al 17 de gener

Amb motiu de les festes de Nadal el Teatre Akadèmia programarà, entre el 19 de desembre i el 17 de gener, Els clàssics van al cabaret. L’espectacle parteix de cançons de diferents compositors musicals, al més pur estil berlinés, que busquen divertir i provocar al públic. Una vetllada que combinarà la força interpretativa d’Uma Ysamat (veu i piano) i Josep Colom (piano), sota la direcció d’Andrea Segura. Imperdible per aquest Nadal!

Notícies Relacionades

La Costa recomana #69

Propostes per a la setmana de l'1 al 6 de desembre. Palmarès del Zoom Festival, Sala Hiroshima, Mostra de Cinema…

La Costa recomana #70

Propostes per a la setmana del 7 al 13 de desembre. Sala Hiroshima, MCIB, Els veïns de dalt al Teatre…

La Costa recomana #73

Propostes per a la setmana del 4 al 10 de gener. Comença el mes de gener amb ‘Data’ i el…

La Costa recomana #70

Propostes per a la setmana del 7 al 13 de desembre. Sala Hiroshima, MCIB, Els veïns de dalt al Teatre…

La Costa recomana #90

La Sala Hiroshima acull Poetry in the Darkness i 'Flying pigs' d'Eulàlia Bergadà, 'L'amant' al Teatre Akadèmia i inscripcions per…