La Costa recomana #70

lacosta

LA SALA HIROSHIMA, PREMI AL MILLOR PROJECTE INNOVADOR DE TIME OUT

La Sala Hiroshima de Barcelona ha guanyat el Premi al Millor Projecte Innovador de la coneguda revista Time Out Barcelona. Un reconeixement que premia aquesta sala que, en només mig any s’ha convertit en un referent de l’escena de la ciutat. Per aquesta antiga fàbrica d’ascensors situada al barri del Poblesec han passat companyies, programadors, creadors i públic molt divers. Des d’aquí volem donar l’enhorabona a tot l’equip de la sala! Aquest cap de setmana la progrmació continua amb Atávico, de Poliana Lima i Líbera, de Giulia Valle. Planazos!

COMENÇA LA MOSTRA DE CINEMA ITALIÀ DE BARCELONA ALS CINEMES VERDI!

Cinemes Verdi | De l’11 al 17 de desembre

Un any més, la Mostra de Cinema Italià de Barcelona – MCIB porta el millor cinema italià dels darrers anys. Els Cinemes Verdi acolliran les projeccions d’una cita imprescindible, amb entrada gratuïta i aforament limitat. El repte de la MCIB és el de convertir Barcelona en una plataforma privilegiada per a la difusió del millor cinema italià a Espanya, ja que les pel·lícules que es projectaran a la ciutat representen una selecció del millor cinema del país que ha passat per festivals com Berlín, Cannes, Locarno i Venècia.

CARME PLA S’INCORPORA AL REPARTIMENT DE ‘ELS VEÏNS DE DALT’

Teatre Romea | Fins el 24 de gener

L’actriu Carme Pla s’incorpora al repartiment d’Els veïns de dalt de Cesc Gay, coincidint amb les 100 funcions de l’obra al Teatre Romea. A partir de demà 10 de desembre Carme Pla substituïrà Nora Navas en el paper de Laura. L’obra celebra aquests dies les seves 100 primeres funcions i ja l’han vist més de 43.000 espectadors. Un text molt fresc i àgil en el que Cesc Gay toca amb ironia i humor temes com la convivència, la valentia, el sexe, l’amor i l’aparença en la història de dues parelles veïnes.

‘LA IMPORTÀNCIA DE SER FRANK’ ARRIBA AL TEATRE AKADÈMIA

Teatre Akadèmia | Del 16 de desembre al 17 de gener

La importància de ser Frank, un dels textos de més èxit i reconeixement d’Oscar Wilde, es podrà veure durant aquestes festes de Nadal al Teatre Akadèmia. Una obra trepidant ubicada a l’Anglaterra de l’època victoriana, de diàleg àgil i argument sorprenent que ens transporta a un intrigant i vital viatge de persecucions rere la confusa situació que ha creat la doble personalitat inventada per Jack. Oscar Wilde interpel·la amb ironia l’intel·ligència, els costums i la serietat de la comunitat de la seva època.

Notícies Relacionades

La Costa recomana #69

Propostes per a la setmana de l'1 al 6 de desembre. Palmarès del Zoom Festival, Sala Hiroshima, Mostra de Cinema…

La Costa recomana #73

Propostes per a la setmana del 4 al 10 de gener. Comença el mes de gener amb ‘Data’ i el…

La Costa recomana #71

Propostes per a la setmana del 14 al 20 de desembre. MCIB, A la puta strasse. 2º Acto d'Anna Cervera,…

TORNA EL MILLOR CINEMA ALEMANY

Una selecció de les millors obres de cinema d'autor i independent del cinema alemany es podran veure a la 5a…