La Costa recomana FiraTàrrega & Festival BAM i Mercè Música

lacosta

SAVE THE DATES DE FIRATÀRREGA, ARTS DE CARRER PER A TOTHOM 

Tàrrega | Del 8 a l’11/09. La Costa recomana FiraTàrrega, el mercat internacional de les arts escèniques! Un gran aparador de l’actualitat escènica, amb interès especial en les arts de carrer, els espectacles visuals i els no-convencionals. Enguany, la programació girarà al voltant de la interculturalitat, com és el cas de l’espectacle inaugural de la companyia francesa Artonik, The colour of Time. Del 8 a l’11 de setembre teniu una cita amb les arts de carrer!

AQUEST SETEMBRE UNA NOVA EDICIÓ DE L’HORA DEL JAZZ ENVAIRÀ CATALUNYA 

Barcelona i diverses poblacions | Del 4 al 29/09. Programació d’excepció la que tindrem enguany al Festival L’Hora del Jazz – Memorial Tete Montoliu! Comptarem amb Abrié-Cordero Duo, Albert Bello & Oriol Saña Quartet, Marco Mezquida & Manel Fortià, Xavier Dotras Trio, Martín Leiton Trio, Diana Palau & Joel Moreno Project, Elisabet Raspall & Dani Pérez Duet, Clara Sallago Quintet, Ignasi Terraza Trio i Gonzalo del Val Trio. Un luxe!

PRIMERES BANDES CONFIRMADES PER AL BAM I MERCÈ MÚSICA D’AQUEST ANY

Barcelona | Del 22 al 25/09. Avancem les primeres bandes confirmades del BAM 2016: Konono Nª1 meets Batida, Lloyd Cole, Isaac Ulam, Jeanne Added, MHD, Imarhan i The Goon Sax! I Kiko Veneno con La Banda del Retumbre y El Cuarteto Bético de Cuerdas, La Gran Pegatina, La Raíz, Bachar Mar-Khalifé, Baaba Mal i Big Mama Montse Montse & Origial Jazz Orquestra Tallers de Músics, primers confirmats de Mercè Música. Un must!

EL FESTIVAL INTERNACIONAL DE PALLASSOS DE CORNELLÀ, A L’OCTUBRE

Cornellà | Del 17 al 23/10. Cornellà es prepara per a una nova edició del Festival Internacional de Pallassaos de Cornellà – Memorial Charlie Rivel! La direcció artística l’assumeix aquest any el pallasso Tortell Poltrona, un dels fundadors del certamen. Una de les grans novetats és la celebració de la primera Convenció del món Pallasso, que reunirà a pallassos i pallasses i gent de la professió. Enguany, amb menys espectacles de sala i més al carrer!

LA COSTA RECOMANA AQUEST PROPER MES DE NOVEMBRE EL FESTIVAL EL MÉS PETIT DE TOTS

Diverses ciutats de Catalunya | Del 5 al 20/11. Stay tuned! Del 5 al 20 de novembre tindrà lloc la 12a edició del Festival El Més Petit de Tots, a 11 ciutats i 14 teatres d’arreu de Catalunya. Novetats? S’hi afegeixen dos nous espais: el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i l’Atrium de Viladecans i hi haurà per primer cop, masterclasses i tallers amb els artistes. Tot a punt per a aquest festival de referència, singular i únic, que mostra els millors espectacles destinats a aquesta franja d’edat: nens de 0 a 5 anys.

Notícies Relacionades

La Costa recomana #69

Propostes per a la setmana de l'1 al 6 de desembre. Palmarès del Zoom Festival, Sala Hiroshima, Mostra de Cinema…

La Costa recomana #74

Propostes per a la setmana del 18 al 24 de gener. FiraTàrrega, 'La ira dels peixos' al Festival Santiago a…

ARRENCA EL MÉS PETIT DE TOTS!

El dissabte arrenca el Festival El Més Petit de Tots. Del 5 al 20 de novembre tindrà lloc la 12a…

Tornen els vermuts de l'Hora del Jazz!

Aquest diumenge arrenca una nova edició del festival L'Hora del Jazz - Memorial Tete Montoliu envairà tot el mes de…