LA BLUEPROJECT FOUNDATION REOBRE LES SEVES PORTES

lacosta

La Blueproject Foundation torna a obrir les seves portes al públic el proper dimecres 1 de juliol, després d’estar tancada per més de tres mesos a causa de la Covid-19, amb horari reduït de dimarts a diumenge de 12 a 19 h i adoptant les mesures necessàries d’aforament, desinfecció i neteja. L’ús de mascaretes serà obligatori però no caldrà reserva prèvia per a les visites generals a la fundació.

L’exposició Unfixed Infrastructures and Rabbit Holes, de Mario Santamaría, que havia de romandre oberta fins el 22 de març es podrà visitar fins el 5 de juliol. L’exposició sense imatge, d’Ignasi Aballí, que estava prevista fins el 12 d’abril romandrà oberta fins el 9 d’agost.

El divendres 3 de juliol, a les 19 h i amb aforament limitat i reserva prèvia, es farà la presentació del catàleg de l’exposició sense imatge d’Ignasi Aballí, en la que l’artista conversarà amb Gloria Moure  (comissària) i l’equip de la fundació.

A partir del 17 de juliol, arrencarà l’exposició You Can’t Leave Fingerprints on Stone, de Cristina Mejías, projecte seleccionat a la passada convocatòria de la fundació i segona exposició dels seus artistes en residència.

Des de La Costa Comunicació continuem recolzant la Blueproject Foundation en la difusió de les seves activitats a la premsa i assessorant-los en la seva estratègia de comunicació.

Notícies Relacionades

VOLS CONÈIXER EL GREC DE LA MÀ DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentació oberta que farà Cesc Casadesús per donar a conèixer tota la programació d'enguany!

TORNA EL CREA, LA FESTA DEL DISTRICTE CULTURAL DE L'HOSPITALET

S'apropa la segona edició del CREA, la festa del Districte Cultural de L'Hospitalet, que aglutinarà tot el teixit creatiu i…

Torna el CREA, la trobada del Districte Cultural

Ja s'apropa el CREA, la trobada professional del Districte Cultural que aglutinarà en un mateix dia i espai el teixit creatiu…