La 20a edició de l'OFFF s'ajorna fins el 24, 25 i 26 de setembre

lacosta

Davant de les restriccions que imposen les autoritats a la celebració d’espectacles públics i en coordinació amb la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona, ​​l’organització de l’OFFF, Festival Internacional de Creativitat, Art i Disseny Digital de Barcelona s’ha vist obligada a ajornar la 20a edició fins al 6, 7 i 8 de maig de 2021. Després d’anunciar el passat mes de març l’ajornament de l’esdeveniment al setembre, la nova decisió ha estat presa per tal d’oferir a tota la comunitat OFFF una edició en millors circumstàncies.

Des de l’equip del festival lamenten no poder celebrar una nova edició enguany i ensenyar tot en el què han estat treballant durant els ultims 12 mesos. Agraeixen als ponents, la seva seu, els patrocinadors i el suport governamental. Així com a tothom qui ha expressat la seva solidaritat amb el festival durant aquest temps.

Com a mostra d’aquest agraïment el festival ha decidit publicar un llibre autoeditat del 20è aniversari amb tots els continguts de la propera edició. La publicació que tindrà el nom de The Choices We Make és obra del fundador d’OFFF, Hector Ayuso i de la directora de comunicació del festival, Nathalie Koutia.

Totes les edicions OFFF on Tour també seran ajornades fins al 2021, properament s’informarà a les seves xarxes socials les noves dates.

Les entrades per l’OFFF Barcelona 2020 continuaran sent vàlides per a les dates d’OFFF Barcelona 2021.

Notícies Relacionades

VOLS CONÈIXER EL GREC DE LA MÀ DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentació oberta que farà Cesc Casadesús per donar a conèixer tota la programació d'enguany!

Petits detectius envairan els 26 museus de la Xarxa de Girona

Del 6 de desembre al 7 de gener tindrà lloc la quarta edició de Nadal al Museu. Els més petits…

Prop de 22.000 persones al Festival de Pallassos de Cornellà

El diumenge va acabar la divuitena edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà-Memorial Charlie Rivel i ha aplegat prop…