JA TENIM LA PROGRAMACIÓ DEL GREC FESTIVAL 2020!

lacosta

Avui s’ha presentat la programació del  Grec Festival 2020, una edició que va més enllà de les dificultats de la situació que estem travessant i aposta per la reinvenció, la resistència i la creació, amb el clar objectiu de donar suport al teixit cultural de la ciutat i de la resta del país.

El festival començarà el 30 de juny amb una inauguració per a un públic molt especial format per treballadors essencials que han estat lluitant en primera línia en els moments més difícils de la pandèmia. El Grec s’allargarà fins a l’estiu de 2021 i acollirà un total de 108 espectacles en les seves tres seccions: 48 espectacles presencials al ‘Grec Festival‘, 36 no presencials a ‘Grec en Obert‘ i 24 al llarg de la propera temporada a ‘De Grec a Grec‘. El Grec aprofundeix el seu compromís amb la ciutat rebaixant el preu de les entrades a 15€ (general) i 5€ (espectacles familiars), facilitant la retransmissió d’alguns espectacles i obrint la programació a propostes en línia. Teniu tota la informació compartida avui a la roda de premsa aquí.

Des de La Costa seguim al costat del #GrecFestival! Ens trobareu darrere les xarxes socials del festival i en la gestió de públics.

Notícies Relacionades

VOLS CONÈIXER EL GREC DE LA MÀ DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentació oberta que farà Cesc Casadesús per donar a conèixer tota la programació d'enguany!

UNA PROGRAMACIÓ DE LUXE AL FESTIVAL POETAS

El festival compatrà amb noms com Isidoro Valcárcel, Esther Ferrer, Raúl Zurita, Nacho Vegas, Ajo, Gabo Ferro, Noiserv, Ignatius Farray…

Prop de 22.000 persones al Festival de Pallassos de Cornellà

El diumenge va acabar la divuitena edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà-Memorial Charlie Rivel i ha aplegat prop…