Imaga estrena una peça basada en la suspensió dels cabells

lacosta

El proper dijous 17 de març i fins el dissabte 19, la companyia de circ Imaga, estrenarà el seu espectacle “FS2 · Sinfonía Escénica de la Relación”, basat en la tècnica de suspensió dels cabells, a la sala Hiroshima.

Dues dones al seu propi espai, cercant l’equilibri, connectades per una corda, ballen en un lloc on hi regna l’entropia. Juguen i s’enfrontem amb els seus propis límits, dibuixant la simfonia de la seva relació en quatre moments; cada un amb el seu propi temps, estructura i sensació. Dos cossos en simbiosi que s’atrauen i es repel·len, on allò concret i allò eteri es toquen. Permeten a la imaginació volar i a les emocions, emergir.

Imaga neix l’any 2012, per la motivació de Melissa Scioscia i Ingrid Esperanza d’investigar nous camins i possibilitats a l’antiga tècnica de circ “suspensió dels cabells”, aprofundint en el treball de duo (rigger i suspesa) a través del moviment. En el primer any de treball juntes creen un espectacle d’aproximadament 8 minuts, amb el qual es presenten a diversos festivals i espais. L’any 2015 reben el premi a la millor companyia emergent als premis de circ de Catalunya.

Notícies Relacionades

RE-MOU-TE EN ESCENA

La coreògrafa Gemma Peramiquel presenta la seva revisió de «El món, la carn (l’últim cop)» de la companyia La Sota…

EL CIRC MÉS CONTEMPORANI EN PROCÉS DE CREACIÓ

La Central del Circ obre les seves portes per a mostrar el treball en procés de creació de 4 companyies…

PICURT, LA MUNTANYA AL CINEMA

Arriba la 10a edició de PICURT, la Mostra de Cinema de Muntanya dels Pirineus. Del 21 al 25 de juny…