HOTEL COL·LECTIU ESCÈNIC ES PRESENTA A LA SALA HIROSHIMA - La Costa

lacosta
NEWS_Habitaciones 13 y 589 A_Hotel_02_RED

Aquest cap de setmana la sala Hiroshima té el plaer d’acollir la presentació en societat de la nova companyia catalana Hotel Col·lectiu Escènic.

Una reconeguda generació de ballarines joves de l’Institut del Teatre formen un nou col·lectiu escènic amb la voluntat de construïr cruïlles que permetin habitar l’imaginari i el món d’altres artistes. Per fer-ho, conviden artistes de disciplines escèniques a crear i a dirigir-los. A Hiroshima es presenten amb dues peces breus, Habitació 13 i Habitació 5,89 A, dirigides respectivament per Marie Gyslebrecht i Quim Bigas.

Les membres d’Hotel es van formar i graduar juntes en dansa contemporània a l’Institut del Teatre el 2005. Des de llavors han compartit moltes experiències artístiques, feina, mestres i col·legues al llarg de 13 anys d’ofici. Han treballat en diferents disciplines escèniques i, a part de ballar, ensenyen, assisteixen directors i han cultivat l’interès per diferents disciplines artístiques i d’humanitats. Amb aquest bagatge, ara es volem transformar en el personal d’un hotel sense parets ni sostre on volen crear plegades i allotjar creadors de diferents disciplines escèniques.

Hotel Col·lectiu Escènic són Inma Asensio, Clàudia Brufau, Laia Duran, Rober Gómez, Anna Hierro, Èlia López i Lorena Nogal. El divendres 15, el dissabte 16 i el diumenge 17 de juny, a les 20.30 h, es presenten a la sala Hiroshima amb dues peces breus, Habitació 13 – Taverne (Marie Gyslebrecht) i Habitació 5,89 A – CAP ACÍ (Quim Bigas).

Notícies Relacionades

750x300_Sala Hiroshima_foto Alice Brazzit_03

3 ANYS D'ESCENA INDEPENDENT A LA SALA HIROSHIMA

La sala Hiroshima acaba de celebrar tres anys apropant la millor escena independent contemporània a la ciutat.

Grec18-Web_Cultura_2000x667

VOLS CONÈIXER EL GREC DE LA MÀ DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentació oberta que farà Cesc Casadesús per donar a conèixer tota la programació d'enguany!

noticia_verocendoya

El nou espectacle de la Cia. Vero Cendoya, a la Sala Atrium!

No et perdis 'IF (L'últim desig)', l'espectacle de dansa – teatre dirigit per Vero Cendoya i inspirat en un text…