HOTEL COL¬∑LECTIU ESC√ąNIC ES PRESENTA A LA SALA HIROSHIMA - La Costa

lacosta

Aquest¬†cap de setmana la¬†sala Hiroshima¬†t√© el plaer d’acollir la presentaci√≥ en societat de la nova companyia catalana¬†Hotel Col¬∑lectiu Esc√®nic.

Una reconeguda generaci√≥ de ballarines joves de l’Institut del Teatre formen un¬†nou col¬∑lectiu esc√®nic amb la voluntat de constru√Įr cru√Įlles que permetin habitar l’imaginari i el m√≥n d’altres artistes. Per fer-ho, conviden¬†artistes de disciplines esc√®niques a crear i a dirigir-los. A Hiroshima es presenten amb¬†dues peces breus,¬†Habitaci√≥ 13¬†i¬†Habitaci√≥ 5,89 A,¬†dirigides respectivament per¬†Marie Gyslebrecht¬†i¬†Quim¬†Bigas.

Les¬†membres d‚ÄôHotel es van¬†formar i graduar juntes en dansa contempor√†nia a l‚ÄôInstitut del Teatre el 2005. Des de llavors han compartit moltes experi√®ncies art√≠stiques, feina, mestres i col¬∑legues al llarg de 13 anys d‚Äôofici.¬†Han treballat en diferents disciplines esc√®niques i, a part de ballar, ensenyen, assisteixen directors i han cultivat l’inter√®s per diferents disciplines art√≠stiques i d’humanitats.¬†Amb aquest bagatge, ara es volem transformar en el personal d‚Äôun hotel sense parets ni sostre on volen¬†crear plegades i allotjar creadors de diferents disciplines esc√®niques.

Hotel Col¬∑lectiu Esc√®nic s√≥n¬†Inma Asensio, Cl√†udia Brufau, Laia Duran, Rober G√≥mez, Anna Hierro, √ąlia L√≥pez i Lorena Nogal.¬†El divendres 15, el dissabte 16 i¬†el diumenge 17 de juny, a les 20.30 h, es presenten a la sala Hiroshima amb dues peces breus,¬†Habitaci√≥ 13 – Taverne (Marie Gyslebrecht)¬†i¬†Habitaci√≥ 5,89 A – CAP AC√欆(Quim Bigas).

Notícies Relacionades

3 ANYS D'ESCENA INDEPENDENT A LA SALA HIROSHIMA

La sala Hiroshima acaba de celebrar tres anys apropant la millor escena independent contemporània a la ciutat.

VOLS CON√ąIXER EL GREC DE LA M√Ä DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentaci√≥ oberta que far√† Cesc Casades√ļs per donar a con√®ixer tota la programaci√≥ d'enguany!

El nou espectacle de la Cia. Vero Cendoya, a la Sala Atrium!

No et perdis 'IF (L'√ļltim desig)', l'espectacle de dansa ‚Äď teatre dirigit per Vero Cendoya i inspirat en un text…