HIROSHIMA PROPOSA UNA FORMACIÓ PER APRENDRE A VEURE DANSA - La Costa

lacosta

La sala Hiroshima arrenca la propera setmana un nou projecte de formació especialment destinat a totes les persones interessades en la dansa contemporània. Es tracta de l’edició zero d’una escola per a l’espectador, un projecte pilot que s’emmarca en el desig de fomentar nous públics per a la dansa.

La proposta s’ha batejat  com Mirar i veure dansa – Breu acadèmia per a l’espectador de dansa contemporània i té com a objetiu familiaritzar el públic amb els conceptes, referents i metodologies de treball amb els que operen els creadors de dansa contemporània.

Per fer-ho, Hiroshima proposa tres sessions de dues hores amb tres convidades professionals del sector, amb perfils tan interessants com diversos, amb les que el director de la sala, Gaston Core, dialogarà distesament sobre diferents aspectes de l’escena de dansa contemporània, amb suport de materials audiovisuals.

Las tres sessions proposades són: 

Dimarts 29 de gener
Avantguardes del segle XXI i la dansa contemporània, amb Tanya Beyeler, cofundadora de la reconeguda companyia El Conde de Torrefiel.

Dimarts 5 de febrer
Dramatúrgia i la dansa contemporània, amb Victoria Szpunberg, reconeguda dramaturga i professora de dramatúrgia a l’Institut del Teatre i a l’Escola Superior de Coreografia de Barcelona.

Dimarts 12 de febrer
Significació i escenificació en la dansa contemporània, amb Gabriela Carrizo, cofundadora de la reconeguda companyia Peeping Tom.

Les sessions són gratuites i les inscripcions per a les 40 places previstes s’han esgotat en pocs dies. Hi ha oberta llista d’espera a través del correu hola@hiroshima.cat.

Notícies Relacionades

VOLS CONÈIXER EL GREC DE LA MÀ DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentació oberta que farà Cesc Casadesús per donar a conèixer tota la programació d'enguany!

IN LOVE AMB EL CARTELL DEL CARA•B

Estem totalment in love amb el súper cartell del Cara•B 2017. Festival de cultura musical independent! 17 i 18 de…

TORNA EL CREA, LA FESTA DEL DISTRICTE CULTURAL DE L'HOSPITALET

S'apropa la segona edició del CREA, la festa del Districte Cultural de L'Hospitalet, que aglutinarà tot el teixit creatiu i…