Fred Wesley, una llegenda viva del funk i del jazz, visita la Sala Jamboree

lacosta

Fred Wesley, una llegenda viva del funk i del jazz, visita la mítica cava de jazz de la plaça Reial de Barcelona els propers dimarts 19 i dimecres 20 de març.

La Sala Jamboree rebrà la visita de luxe amb un dels grans, i que ha col·laborat amb grans noms de la música com James Brown i George Clinton, així com grans figures del jazz com Maceo Parker, els germans Gardener, Cordell Mosson i Michael Hampton.

Nascut a Columbus (Geòrgia) Fred Wesley va créixer a Mobile (Alabama), on va debutar com trombonista als 12 anys. De jove va col·laborar amb Ike i Tina Turner. El seu nom, però, apareix associat a dos grans tòtems de la música funk: James Brown, músic amb el qual va treballar en diferents moments de la seva trajectòria, i George Clinton, amb qui va participar en la feina “Mothership Connection”. El mateix Clinton el va animar a fer la seva pròpia carrera, i el 1977 va gravar el primer àlbum de The Horny Horms, banda que lidera amb Maceo Parker, els germans Gardener -la secció de vents de Parliament-, Cordell Mosson i Michael Hampton.

En la seva gloriosa trajectòria, Wesley ha treballat amb tots els grans del funk -Clinton, Parker, Bootsie Collins, etc.-, ha publicat i produït discos seminals i ha fundat la seva pròpia banda. Avui és sense cap dubte una autèntica referència de la música funk a tot el món.

FRED WESLEY – VIDEO

Notícies Relacionades

VOLS CONÈIXER EL GREC DE LA MÀ DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentació oberta que farà Cesc Casadesús per donar a conèixer tota la programació d'enguany!

L'Acadèmia Catalana de la Música presenta els Premis Alícia

L’Acadèmia Catalana de la Música presenta els Premis Alícia, els nous guardons anuals de l’Acadèmia, que projectaran els valors artístics,…

IN LOVE AMB EL CARTELL DEL CARA•B

Estem totalment in love amb el súper cartell del Cara•B 2017. Festival de cultura musical independent! 17 i 18 de…