FLYING PIGS D'EULÀLIA BERGADÀ A LA SALA HIROSHIMA

lacosta

La jove coreògrafa Eulàlia Bergadà presenta del 19 al 22 de maig Flying Pigs, un espectacle amb ballarins, músics i cantants-actors sobre la catarsi.

Flying Pigs és un viatge al voltant de la catarsi. Ens endinsem en el caos de la matèria per fer aflorar els sentits a la recerca d’un instant efímer de bellesa i de plaer. Un camí d’esforç i renuncia essent inevitable el sacrifici d’emocions. Emocions provinents de paràmetres passats que ens aferren a qui érem ahir i que ens bloquegen dins una forma determinada que hem de poder desmuntar o desvirtuar per convertir-se lliurement en una de nova: la desitjada. Els llocs que inspiren la vitalitat de l’obra sorgeixen a partir de referents populars sagrats i artístics de l’imaginari col·lectiu com ara festes populars, concerts o discoteques, reunions familiars, festivitats religioses, tradicions com la matança del porc mallorquina o obres d’art com la Capella Sixtina. A Flying Pigs, un equip mixte entre cantants-actors, ballarines i músics creen una posada en escena que ens transporta a llocs on conflueix el folklore, allò popular i el sentit catàrtic i místic que això comporta, viatjant entre la tradició i la contemporanietat.

Eulàlia Bergadà, mallorquina resident a Barcelona, és graduada en dansa clàssica i contemporània, post-graduada per IT Dansa i graduada en coreografia per l’Institut del Teatre de Barcelona. Des de fa tres anys dirigeix peces pròpies desenvolupant un llenguatge coreogràfic i escènic personal. A través de l’abstracció de la dansa, el teatre i la música i de referents que provenen de l’imaginari col·lectiu, crea universos onírics que emanen sensacions i emocions per submergir al públic en el món de percepcions intangibles que tots compartim al llarg de les nostres experiències de la vida.

Notícies Relacionades

Imaga estrena una peça basada en la suspensió dels cabells

La companyia de circ Imaga, estrenarà el seu espectacle "FS2 · Sinfonía Escénica de la Relación", basat en la tècnica…

PICURT, LA MUNTANYA AL CINEMA

Arriba la 10a edició de PICURT, la Mostra de Cinema de Muntanya dels Pirineus. Del 21 al 25 de juny…

RE-MOU-TE EN ESCENA

La coreògrafa Gemma Peramiquel presenta la seva revisió de «El món, la carn (l’últim cop)» de la companyia La Sota…

Neix Veus, el festival de grups vocals de Catalunya

La veu, la formació, la participació i la qualitat són els elements diferenciadors del festival, que se celebrarà del 8…