FiraTĂ rrega aterra al Festival Santiago OFF

lacosta

Del 19 al 24 de gener FiraTĂ rrega presentarĂ  un focus artĂ­stic al Festival Santiago OFF de Santiago de Xile. Amb la voluntat d’exercir com a plataforma exportadora de creativitat catalana, la Fira ha signat un acord amb el festival xilè per a tenir una presència estratègica en aquesta propera ediciĂł.

FiraTĂ rrega oferirĂ  una mirada sobre la creaciĂł de carrer mĂ©s enllĂ  del continent americĂ  i aportarĂ  una visiĂł del que sĂłn les arts de carrer en l’actualitat amb 4 propostes amb segell propi: urGENTestimar d’Ada VilarĂł, Náufragos de La Industrial Teatrera, Harinera (te ganarás el pan con el sudor de tu frente) del col·lectiu Harinera i Pelat de Joan CatalĂ . Aquestes 4 peces han format part del Programa de Suport a la creaciĂł de FiraTĂ rrega.

L’acord permet que FiraTĂ rrega tingui una presència com a marca en aquest festival internacional i permetrĂ  donar-la a conèixer als professionals acreditats. L’Institut Ramon Llull ha participat en l’acord per garantir la mobilitat dels artistes catalans i compta amb l’acompanyament de l’Institut CatalĂ  de les Empreses Culturals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

NotĂ­cies Relacionades

La Costa recomana #69

Propostes per a la setmana de l'1 al 6 de desembre. Palmarès del Zoom Festival, Sala Hiroshima, Mostra de Cinema…

IN LOVE AMB EL CARTELL DEL CARA•B

Estem totalment in love amb el sĂşper cartell del Cara•B 2017. Festival de cultura musical independent! 17 i 18 de…

El millor de la cultura negra, a Barcelona

Del 19 al 31 d'octubre tĂ© lloc el Say it Loud 2017, el festival de mĂşsica i cultura negra de…