FiraTàrrega aterra al Festival Santiago OFF

lacosta

Del 19 al 24 de gener FiraTàrrega presentarà un focus artístic al Festival Santiago OFF de Santiago de Xile. Amb la voluntat d’exercir com a plataforma exportadora de creativitat catalana, la Fira ha signat un acord amb el festival xilè per a tenir una presència estratègica en aquesta propera edició.

FiraTàrrega oferirà una mirada sobre la creació de carrer més enllà del continent americà i aportarà una visió del que són les arts de carrer en l’actualitat amb 4 propostes amb segell propi: urGENTestimar d’Ada Vilaró, Náufragos de La Industrial Teatrera, Harinera (te ganarás el pan con el sudor de tu frente) del col·lectiu Harinera i Pelat de Joan Català. Aquestes 4 peces han format part del Programa de Suport a la creació de FiraTàrrega.

L’acord permet que FiraTàrrega tingui una presència com a marca en aquest festival internacional i permetrà donar-la a conèixer als professionals acreditats. L’Institut Ramon Llull ha participat en l’acord per garantir la mobilitat dels artistes catalans i compta amb l’acompanyament de l’Institut Català de les Empreses Culturals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Notícies Relacionades

La Costa recomana #69

Propostes per a la setmana de l'1 al 6 de desembre. Palmarès del Zoom Festival, Sala Hiroshima, Mostra de Cinema…

IN LOVE AMB EL CARTELL DEL CARA•B

Estem totalment in love amb el súper cartell del Cara•B 2017. Festival de cultura musical independent! 17 i 18 de…

El millor de la cultura negra, a Barcelona

Del 19 al 31 d'octubre té lloc el Say it Loud 2017, el festival de música i cultura negra de…