ÈXIT DE LA CAMPANYA 'NADAL AL MUSEU' - La Costa

lacosta

X

Des de La Costa ens hem encarregat de crear, dissenyar i comunicar la campanya ‘Nadal al Museu’, una campanya impulsada per la Xarxa de Museus de les Comarques de Girona per promoure les visites familiars als museus durant les vacances i festes nadalenques.

En què ha consistit aquesta campanya?

Des de La Costa vam considerar que era important que els nens es sentissin incentivats i motivats a venir al museu i també, que un cop dins, poguessin gaudir de la visita d’una manera diferent.

Per aquest motiu, els nens i nenes quan arriben a un dels 27 museus que conformen la Xarxa, reben un antifaç de Súper-Heroi i Súper-Heroïna amb el qual veuen i recórren el museu amb uns altres ulls. Un cop comencen la seva aventura, els hi esperen proves, activitats i moltes sorpreses! Quan arriben al final, tenen un premi assegurat i a més, tenen l’opció d’entrar al sorteig d’un Ipad amb el qual poden consultar l’app Visitmuseum, un cap de setmana a la Vall de Núria amb tota la família o passis per gaudir dels museus tot l’any.

Des de La Costa ens hem encarregat de crear i conceptualitzar tota aquesta campanya i dissenyar tota l’estratègia de comunicació tant dins com fora del museu. Des de la comunicació offline i de carrer amb cartelleria, anuncis i premsa fins a l’estratègia online amb una gran promoció a les xarxes socials (sobretot a través de facebook ads), web, easypromos, e-mailig, premsa i media partners.

La iniciativa és fantàstica i estem molt contentes perquè està sent un èxit.

A tots aquells que teniu fills us animem a visitar un dels 27 museus de la xarxa i viure amb ells fantàstiques aventures!!

Podeu ampliar informació a www.nadalalmuseu.com

Us hi esperem!

Notícies Relacionades

PICURT, LA MUNTANYA AL CINEMA

Arriba la 10a edició de PICURT, la Mostra de Cinema de Muntanya dels Pirineus. Del 21 al 25 de juny…

Imaga estrena una peça basada en la suspensió dels cabells

La companyia de circ Imaga, estrenarà el seu espectacle "FS2 · Sinfonía Escénica de la Relación", basat en la tècnica…

La Costa recomana #69

Propostes per a la setmana de l'1 al 6 de desembre. Palmarès del Zoom Festival, Sala Hiroshima, Mostra de Cinema…