EULĂ€LIA BERGADĂ€ ESTRENA NIXIE (DEEP INSIDE) A HIROSHIMA!

lacosta

La sala Hiroshima ha tornat a apostar per la coreògrafa EulĂ lia Bergadà escollint-la per participar en el programa d’intercanvi artĂ­stic INEXCHANGE, que ha comptat amb el suport de l’Institut Ramon Llull. 

EulĂ lia BergadĂ , artista associada a la sala, estrena l’espectacle Nixie (Deep Inside) desprĂ©s de la seva residència artĂ­stica a Hiroshima i a Das Bravant (Tilburg – Holanda), estructura col·laboradora i còmplice d’Hiroshima.

Nixie (Deep Inside) és un solo on la ballarina interactua amb personatges procendents de la imatge i del so i on torna a compartir escenari amb la violinista Aloma Ruiz. A travĂ©s de la dansa, de la imatge i del so, es vol transportar l’espectador a un viatge energètic, una explosiĂł de llum des de les foscors clandestines de la festa. MetĂ fores i al·legories que ens baixen a les profunditats de la psique per capbussar-nos en el caos, riure’ns i alliberar-nos de les foscors que tots compartim i que sĂłn una gran font de creativitat i catarsi.

Nixie (Deep inside) es podrà veure a la sala Hiroshima el cap de setmana del 19 al 21 de gener. 

EulĂ lia Bergadà és una de 10 dones “que hem d’empènyer” segons el mapa (incomplet) de la creaciĂł contemporĂ nia femenina de l’Andreu Gomila. Ja ho sabeu!

NotĂ­cies Relacionades

FLYING PIGS D'EULĂ€LIA BERGADĂ€ A LA SALA HIROSHIMA

La jove coreògrafa EulĂ lia BergadĂ  presenta del 19 al 22 de maig Flying Pigs, un espectacle amb ballarins, mĂşsics i…

La Costa recomana #69

Propostes per a la setmana de l'1 al 6 de desembre. Palmarès del Zoom Festival, Sala Hiroshima, Mostra de Cinema…

El millor de la cultura negra, a Barcelona

Del 19 al 31 d'octubre tĂ© lloc el Say it Loud 2017, el festival de mĂşsica i cultura negra de…