EULÀLIA BERGADÀ ESTRENA NIXIE (DEEP INSIDE) A HIROSHIMA!

lacosta

La sala Hiroshima ha tornat a apostar per la coreògrafa Eulàlia Bergadà escollint-la per participar en el programa d’intercanvi artístic INEXCHANGE, que ha comptat amb el suport de l’Institut Ramon Llull. 

Eulàlia Bergadà, artista associada a la sala, estrena l’espectacle Nixie (Deep Inside) després de la seva residència artística a Hiroshima i a Das Bravant (Tilburg – Holanda), estructura col·laboradora i còmplice d’Hiroshima.

Nixie (Deep Inside) és un solo on la ballarina interactua amb personatges procendents de la imatge i del so i on torna a compartir escenari amb la violinista Aloma Ruiz. A través de la dansa, de la imatge i del so, es vol transportar l’espectador a un viatge energètic, una explosió de llum des de les foscors clandestines de la festa. Metàfores i al·legories que ens baixen a les profunditats de la psique per capbussar-nos en el caos, riure’ns i alliberar-nos de les foscors que tots compartim i que són una gran font de creativitat i catarsi.

Nixie (Deep inside) es podrà veure a la sala Hiroshima el cap de setmana del 19 al 21 de gener. 

Eulàlia Bergadà és una de 10 dones “que hem d’empènyer” segons el mapa (incomplet) de la creació contemporània femenina de l’Andreu Gomila. Ja ho sabeu!

Notícies Relacionades

FLYING PIGS D'EULÀLIA BERGADÀ A LA SALA HIROSHIMA

La jove coreògrafa Eulàlia Bergadà presenta del 19 al 22 de maig Flying Pigs, un espectacle amb ballarins, músics i…

La Costa recomana #69

Propostes per a la setmana de l'1 al 6 de desembre. Palmarès del Zoom Festival, Sala Hiroshima, Mostra de Cinema…

El millor de la cultura negra, a Barcelona

Del 19 al 31 d'octubre té lloc el Say it Loud 2017, el festival de música i cultura negra de…