AQUEST NADAL, LA TEVA AVENTURA COMENÇA AL MUSEU!

lacosta

Del 9 de desembre al 7 de gener tindrĂ  lloc la tercera ediciĂł de Nadal al Museu. Els 26 museus que integren la Xarxa de Museus de les Comarques de Girona s’uneixen de nou sota el lema ‘Aquest Nadal la teva aventura comença al Museu’ per motivar les visites de pĂşblic familiar durant les festes nadalenques. Els museus, de temĂ tiques variades com la història, el cinema, el joc, l’artesania, l’arqueologia, l’etnologia, el medi natural, el mar, la tecnologia, l’art… oferiran la possibilitat de passar-s’ho bĂ© i participar en un sorteig.

Enguany els museus oferiran una activitat conjunta als seus visitants: un repte on els mĂ©s petits hauran de cercar les 4 estrelles del Nadal que s’han perdut a les instal·lacions dels museus. Per a fer-ho, disposaran d’un antifaç, que els convertirĂ  en superheroi / superheroĂŻna dels museus. Un cop hagin aconseguit la seva missiĂł, els nens rebran un premi directe.

Al revers de l’antifaç les famĂ­lies trobaran un codi secret, que podran introduir al web www.nadalalmuseu.com per a participar al sorteig d’una tauleta digital i passis familiars anuals per a visitar tots els museus de la Xarxa durant un any. Un cop finalitzada la iniciativa, les persones guanyadores s’anunciaran al mateix web. A mĂ©s, l’esdeveniment tambĂ© serĂ  present a les xares socials amb el hashtag #NadalalMuseu.

De la mateixa manera, cada museu ha preparat una activitat exclusiva per a fer en famĂ­lia durant aquest perĂ­ode vacacional. A mĂ©s de la recera de les 4 estrelles, els nens podran participar en tallers i activitats com preparar la decoraciĂł nadalenca de casa, cuinar plats tĂ­pics d’aquestes festes, fabricar les seves pròpies joguines, fer els fanalets de Reis o gaudir de recitals de contes de Nadal, entre moltes altres activitats. En les properes setmanes anunciarem les dates i totes les propostes que els 26 museus han dissenyat per aquestes festes de Nadal.

NotĂ­cies Relacionades

Aquest nadal, tots al Museu!

Sota el lema "Aquest nadal la teva aventura comença al museu", la Xarxa de Museus de les Comarques de Girona…

La Costa recomana #69

Propostes per a la setmana de l'1 al 6 de desembre. Palmarès del Zoom Festival, Sala Hiroshima, Mostra de Cinema…

El millor de la cultura negra, a Barcelona

Del 19 al 31 d'octubre tĂ© lloc el Say it Loud 2017, el festival de mĂşsica i cultura negra de…