ERIC & FRIENDS, EL EVENTO DEL QUE HABLARÁ TODO EL MUNDO

lacosta
noti_eric

Quan et diuen que en un mateix esdeveniment podràs trobar la il·lustradora Flavita Banana, els grup de música Anímic i els restaurants Flax&Kale i Tandoor com et quedes? El proper dijous 19 d’octubre se celebrarà la primera edició d‘Eric & Friends’ una sèrie d’esdeveniments relacionats amb el món de la creativitat, el disseny, la música i la gastronomia. Se celebraran de manera itinerant en diferents ciutats, de moment estan confirmades Barcelona (19 octubre), Amsterdam (gener de 2018) i Madrid (maig 2018).

A Barcelona es durà a terme a Eric Vökel Gran Via Suites (Gran Via 454), un edifici modernista que compta amb un espaiós hall amb sortida exterior. Un espai acollidor, càlid, amb el terra de fusta, perfecte per acollir un públic aproximat de 80 persones per al primer esdeveniment Eric & Friends.

Per a aquest primera edició de ‘Eric & Friends’ comptarem amb Flavita Banana, Chamo San, 36 days of type i Itsaliving a la xerrada sobre Disseny; amb Flax & Kale, Restaurant Tandoor, Miquel Antoja i Borja López a la part gastronòmica; amb la food installation de Partee Design i la música en directe d’Anímic.

Els interessats en assistir ho podran fer de manera gratuïta però fent reserva prèvia a través del web. Les places són súper limitades, així que no badeu! Serà the place to be!

Notícies Relacionades

NOTI CARAB

IN LOVE AMB EL CARTELL DEL CARA•B

Estem totalment in love amb el súper cartell del Cara•B 2017. Festival de cultura musical independent! 17 i 18 de…

PAS_POST

ÚLTIM CAP DE SETMANA DEL PAS!

Obeses (amb la Coral Ars Nova de Martorell) i el flamenc de Sonia Olla & Ismael Fernández, protagonistes de l'últim…

noti_crea

CREA, la festa del Districte Cultural de L'Hospitalet

La primera edició d'aquesta festa al Districte Cultural de L'Hospitalet és un dels imprescindibles de la setmana. És una jornada…