Sandra Costa

Sandra Costa
DIRECTORA

Llicenciada en Ciències de la Comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona i Postgrau en Gestió Cultural per la UOC (Universitat Oberta de Catalunya). Dirigeix l’agència des de 2008. Amb un ampli coneixement del sector, està especialitzada en comunicació estratègica i gestió de relacions públiques. Imparteix classes i coordina mòduls de comunicació en varis màsters i postgraus de gestió cultural.
sandra@lacosta.cat

Marta Suriol

Marta Suriol
COMUNICACIÓ ESTRATÈGICA

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Comunicació Interactiva per la Universitat de Barcelona (UB) i l’EMAV, l’Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona. Està especialitzada en campanyes de comunicació 360º, consultories de comunicació i creació de nous públics i gestió de comunitats. Imparteix classes d’estratègia digital en varis màsters i postgraus de gestió cultural.
marta@lacosta.cat

Anna Fernández
ESTRATÈGIA DIGITAL I PREMSA

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i Postgrau en Gestió d’Empreses de la Indústria de la Música per la Universitat Pompeu Fabra (UPF). Està especialitzada en campanyes digitals i community management, així com en gestió de continguts i campanyes de difusió a mitjans.
anna@lacosta.cat

 

Sesi Bergeret

Sesi Bergeret
COMUNICACIÓ I PREMSA

Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. És també membre de l’equip de programació de l’Alternativa, Festival de Cinema Independent de Barcelona. Està especialitzada en creació i gestió de continguts i campanyes de premsa per a projectes culturals.
sesi@lacosta.cat

 

Maria Duran
COMMUNITY MANAGEMENT I PREMSA

Graduada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Postgrau en Producció i Gestió d’Espectacles i Festivals per la Universitat de Barcelona (UB). S’encarrega del community management i la difusió a mitjans de varis projectes culturals de l’agència.
maria@lacosta.cat

 

Col·laboradors

Álvaro García (Director d’art)
Dani Valdivia (Realització audiovisual i streamings)
Playbrand (Màrqueting digital i crossmedia)
Emma Quadrada (Gestora cultural)
Elisabet Parés (Gestora cultural)
Bakoom Studio (Imatge gràfica i disseny web)
Sílvia Poch (Fotografia)
Xavi Torrent (Fotografia i vídeo)
Alice Brazzit (Fotografia i vídeo)

Els nostres clients opinen

Cuando me nominaron a los Premios Max 2010 no pude ir a la gala. Como sabía que Sandra iba a estar allí, le pedí que si se producía el milagro recogiera el premio. Sandra Costa recoge premios como nadie, lo vi por la tele, allí estaba ella, y para mí La Costa siempre será “sandraganapremioscosta”
Alfredo Sanzol, autor i director teatral

 

You girls are rockstars!
Shamik Majumdar, director creatiu de Walt Disney