Sandra Costa

Sandra Costa
DIRECTORA

Llicenciada en Ciències de la Comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona i Postgrau en Gestió Cultural per la UOC (Universitat Oberta de Catalunya). Dirigeix l’agència des de 2008. Amb un ampli coneixement del sector, està especialitzada en comunicació estratègica i gestió de relacions públiques. Imparteix classes i coordina mòduls de comunicació en varis màsters i postgraus de gestió cultural.
sandra@lacosta.cat

Marta Suriol

Marta Suriol
COMUNICACIÓ ESTRATÈGICA

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Comunicació Interactiva per la Universitat de Barcelona (UB) i l’EMAV, l’Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona. Està especialitzada en campanyes de comunicació 360º, consultories de comunicació i creació de nous públics i gestió de comunitats. Imparteix classes d’estratègia digital en varis màsters i postgraus de gestió cultural.
marta@lacosta.cat

Anna Fernández
ESTRATÈGIA DIGITAL I PREMSA

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i Postgrau en Gestió d’Empreses de la Indústria de la Música per la Universitat Pompeu Fabra (UPF). Està especialitzada en campanyes digitals i community management, així com en gestió de continguts i campanyes de difusió a mitjans.
anna@lacosta.cat

 

Marta Murga
COMMUNITY MANAGEMENT I PREMSA

Graduada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Rey Juan Carlos (URJC) i Postgrau en Indústria Musical per la Universitat de Barcelona (UB). Forma part de l’equip de La Costa gestionant campanyes de premsa i xarxes socials.
martamurga@lacosta.cat

 

Laura Fernández
COMMUNITY MANAGEMENT I PREMSA

Graduada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona amb menció en Noves Plataformes i Ciberperiodisme. Està especialitzada en la creació de contingut a xarxes socials i el seu pas per diversos mitjans nacionals complementen la seva experiència en comunicació. 
laura@lacosta.cat

Mercè Borràs
COMMUNITY MANAGEMENT I PREMSA

Graduada en Comunicació i Indústries Culturals per la Universitat de Barcelona (UB). Està especialitzada en gestió de campanyes de premsa i creació de continguts digitals, especialment per a xarxes socials. També està especialitzada en producció i gestió cultural.
merce@lacosta.cat

 

[/su_column] [/su_row]

 

 

Col·laboradors

Álvaro García (Director d’art)
Dani Valdivia (Realització audiovisual i streamings)
Playbrand (Màrqueting digital i crossmedia)
Emma Quadrada (Gestora cultural)
Elisabet Parés (Gestora cultural)
Bakoom Studio (Imatge gràfica i disseny web)
Sílvia Poch (Fotografia)
Xavi Torrent (Fotografia i vídeo)
Alice Brazzit (Fotografia i vídeo)
Neus Masferrer (Protocol i Relacions públiques)

Els nostres clients opinen

Mai treball i bon humor van estar tan ben ensamblats
Marta Pérez, actriu de T de Teatre

 

Las chicas de La Costa saben hacer que el Animac tenga una mayor y mejor repercusión en los medios… y además es un placer trabajar con ellas!
Carolina López, Directora ANIMAC (Mostra de Cinema d’Animació de Catalunya)