Sandra Costa

Sandra Costa
DIRECTORA

Llicenciada en Ciències de la Comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona i Postgrau en Gestió Cultural per la UOC (Universitat Oberta de Catalunya). Dirigeix l’agència des de 2008. Ha format part de la junta directiva de l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya i és docent a diverses universitats.
sandra@lacosta.cat

Marta Suriol

Marta Suriol
COMUNICACI√ď ESTRAT√ąGICA

Llicenciada en¬†Periodisme¬†per la Universitat Aut√≤noma de Barcelona i M√†ster en Comunicaci√≥ Interactiva per la Universitat de Barcelona (UB) i l‚ÄôEMAV, l‚ÄôEscola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona.¬†Est√† especialitzada en campanyes de comunicaci√≥ 360¬ļ i creaci√≥ de nous p√ļblics i gesti√≥ de comunitats.
marta@lacosta.cat

Laura Mercadé
COMUNICACI√ď I PREMSA

Llicenciada en¬†Hist√≤ria de l’Art¬†(especialitat d‚ÄôArt Contemporani) i M√†ster en Comunicaci√≥ i Cr√≠tica de l’Art. Ambd√≥s cursats¬†a la Universitat de Girona (UdG).¬†Est√† especialitzada en campanyes de comunicaci√≥ i premsa i √©s la responsable dels projectes de l’ag√®ncia a l‚Äô√†rea de Girona.
laura@lacosta.cat

Anna Fern√°ndez
ESTRAT√ąGIA DIGITAL I PREMSA

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Aut√≤noma de Barcelona i Postgrau en Gesti√≥ d‚ÄôEmpreses de la Ind√ļstria de la M√ļsica per la Universitat Pompeu Fabra (UPF). Est√† especialitzada en campanyes digitals i community management, aix√≠ com en campanyes de premsa.
anna@lacosta.cat

Sesi Bergeret

Sesi Bergeret
COMUNICACI√ď I PREMSA

Llicenciada en Comunicaci√≥ Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. √Čs tamb√© membre de l‚Äôequip de programaci√≥ de l‚ÄôAlternativa, Festival de Cinema Independent de Barcelona. A l’ag√®ncia s’encarrega de la gesti√≥ de mitjans i premsa de varis projectes culturals.
sesi@lacosta.cat

Montse Povea

Montse Povea
REALITZADORA AUDIOVISUAL

Llicenciada en Comunicaci√≥ Audiovisual per la Universitat Aut√≤noma de Barcelona.¬†Des de la seva productora Carib√ļ Films s‚Äôencarrega de la realitzaci√≥, edici√≥ i postproducci√≥ dels projectes audiovisuals de l‚Äôag√®ncia.
montse@caribufilms.com

 

√Ālvaro Garc√≠a

Alvaro García
DIRECTOR D’ART

Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Leioa (País Basc) està especialitzat en art contemporani i nous gèneres audiovisuals. Des del seu estudi Karakter és el responsable d’art de l’agència, desenvolupant tasques d’identitat gràfica i creació web.
alvaro@karakter.es

Col· laboradors:

Playbrand (Màrqueting digital i crossmedia)
Sílvia Poch (Fotografia)
Xavi Torrent (Fotografia)
Alice Brazzit (Fotografia)
Emma Quadrada (Gestora cultural)
Elisabet Parés (Gestora cultural)

Els nostres clients opinen

I appreciate all your work and really value your professionalism and patience
Ben Turner, mànager de Richie Hawtin

 

Aposten per projectes m√©s enll√† de les garanties d’√®xit. El seu talent inclou ensumar la qualitat de nous projectes i la seva valentia, acceptar el repte i donar-los a con√©ixer. Aix√≤ √©s aix√≠ aqu√≠, a Madrid i all√† on desembarquin.
Emma Quadrada, periodista i presentadora de TV