La Costa Comunicaci√≥ √©s una ag√®ncia de comunicaci√≥ creada l‚Äôany 2008 a Barcelona. En plena crisi. √Črem¬†totalment conscients. Per√≤ a nosaltres ens semblava una √®poca plena d‚Äôoportunitats. Nom√©s calia marcar b√© el¬†cam√≠.¬†Des del 2008 hem anat construint una ag√®ncia s√≤lida i reconeguda. Han sigut moltes hores invertides,¬†per√≤ tamb√© moltes hores per aprendre, compartir, con√®ixer gent nova, fer cr√©ixer nous projectes i consolidar-ne¬†d‚Äôaltres.¬†En aquests 10 anys, hem tingut la sort de treballar per infinitat de projectes interessants. Projectes que han anat perfilant la identitat d‚Äôuna societat inquieta, transgressora i en constant moviment. Des de propostes culturals, a noves tend√®ncies, projectes gastron√≤mics i marques, ens agraden els projectes amb gent entusiasta al darrera i que tinguin una hist√≤ria que explicar. La seva hist√≤ria.

Benvinguts!

Sandra Costa

Sandra Costa
DIRECTORA

Llicenciada en Ciències de la Comunicació (Publicitat i RR.PP.) per la Universitat Autònoma de Barcelona i Postgrau en Gestió Cultural per la UOC (Universitat Oberta de Catalunya).
Dirigeix l’agència des de 2008 i forma part de la junta directiva de l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya.
sandra@lacosta.cat

Marta Suriol

Marta Suriol
COMUNICACI√ď ESTRAT√ąGICA

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Comunicació Interactiva per la Universitat de Barcelona (UB) i l’EMAV, l’Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona.
Est√† especialitzada en campanyes de comunicaci√≥ 360¬ļ.
marta@lacosta.cat

Laura Mercadé
COMUNICACI√ď I PREMSA

Llicenciada en¬†Hist√≤ria de l’Art¬†(especialitat d‚ÄôArt Contemporani) i M√†ster en Comunicaci√≥ i Cr√≠tica de l’Art. Ambd√≥s cursats¬†a la Universitat de Girona (UdG).
Est√† especialitzada en campanyes de comunicaci√≥ i premsa i √©s la responsable dels projectes de l’ag√®ncia a l‚Äô√†rea de Girona.
laura@lacosta.cat

Anna Fernandez
ESTRAT√ąGIA DIGITAL I PREMSA

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Aut√≤noma de Barcelona i Postgrau en Gesti√≥ d‚ÄôEmpreses de la Ind√ļstria de la M√ļsica per la Universitat Pompeu Fabra (UPF). Est√† especialitzada en campanyes digitals i community management, aix√≠ com en campanyes de premsa.
anna@lacosta.cat

Sesi Bergeret

Sesi Bergeret
COMUNICACI√ď I PREMSA

Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.
Membre de l‚Äôequip de programaci√≥ de l‚ÄôAlternativa, Festival de Cinema Independent de Barcelona. Des de l’ag√®ncia s’encarrega de la gesti√≥ de mitjans i premsa de la Sala Hiroshima de Barcelona.
sesi@lacosta.cat

J√ļlia Talarn
ESTRAT√ąGIA DIGITAL I PREMSA

Graduada en Humanitats i Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra i Màster en Periodisme Internacional per la UNED. Està especialitzada en campanyes de premsa i estratègia digital així com en la creació de contingut per xarxes socials.
julia@lacosta.cat

√Ālvaro Garc√≠a

Alvaro García
DIRECTOR D’ART

Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Leioa (País Basc) està especialitzat en art contemporani i nous gèneres audiovisuals.
Des del seu estudi Karakter és el responsable d’art de l’agència, desenvolupant tasques d’identitat gràfica i creació web.
alvaro@karakter.es

Montse Povea

Montse Povea
REALITZADORA AUDIOVISUAL

Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona.
Des de la seva productora Carib√ļ Films s‚Äôencarrega de la realitzaci√≥, edici√≥ i postproducci√≥ dels projectes audiovisuals de l‚Äôag√®ncia.
montse@caribufilms.com

Col· laboradors:

Playbrand (Màrqueting digital i crossmedia)
Sílvia Poch (Fotografia)
Xavi Torrent (Fotografia)
Emma Quadrada 
Xènia Boleda 

Els nostres clients opinen

A costa de parecer poco imaginativo ‚Äďy un poco pedante‚Äď tengo que admitir que las ‚Äúsupernenas‚ÄĚ de La Costa han currado como costaleras para que de costa a costa el mundo de la comunicaci√≥n cultural tenga mayor repercusi√≥n. Hay quien puede pensar que la difusi√≥n de informaci√≥n se ha convertido en saco de otro costal donde todo vale, en una angosta costanilla sin recorrido. Pues no, La Costa Comunicaci√≥ es otra cosa. Sin ellas peligrar√≠an las costaneras de este edificio que se llama CULTURA. A√ļpa.
Alberto Gayo, director adjunt revista Intervi√ļ