Sandra Costa

Sandra Costa
DIRECTORA

Llicenciada en Ciències de la Comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona i Postgrau en Gestió Cultural per la UOC (Universitat Oberta de Catalunya). Dirigeix l’agència des de 2008. Amb un ampli coneixement del sector, està especialitzada en comunicació estratègica i gestió de relacions públiques. Imparteix classes i coordina mòduls de comunicació en varis màsters i postgraus de gestió cultural.
sandra@lacosta.cat

Marta Suriol

Marta Suriol
COMUNICACIÓ ESTRATÈGICA

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Comunicació Interactiva per la Universitat de Barcelona (UB) i l’EMAV, l’Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona. Està especialitzada en campanyes de comunicació 360º, consultories de comunicació i creació de nous públics i gestió de comunitats. Imparteix classes d’estratègia digital en varis màsters i postgraus de gestió cultural.
marta@lacosta.cat

Anna Fernández
ESTRATÈGIA DIGITAL I PREMSA

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i Postgrau en Gestió d’Empreses de la Indústria de la Música per la Universitat Pompeu Fabra (UPF). Està especialitzada en campanyes digitals i community management, així com en gestió de continguts i campanyes de difusió a mitjans.
anna@lacosta.cat

 

Marta Murga
COMMUNITY MANAGEMENT I PREMSA

Graduada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Rey Juan Carlos (URJC) i Postgrau en Indústria Musical per la Universitat de Barcelona (UB). Forma part de l’equip de La Costa gestionant campanyes de premsa i xarxes socials.
martamurga@lacosta.cat

 

Laura Fernández
COMMUNITY MANAGEMENT I PREMSA

Graduada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona amb menció en Noves Plataformes i Ciberperiodisme. Està especialitzada en la creació de contingut a xarxes socials i el seu pas per diversos mitjans nacionals complementen la seva experiència en comunicació. 
laura@lacosta.cat

 

 

 

 

 

Col·laboradors

Álvaro García (Director d’art)
Dani Valdivia (Realització audiovisual i streamings)
Playbrand (Màrqueting digital i crossmedia)
Emma Quadrada (Gestora cultural)
Elisabet Parés (Gestora cultural)
Bakoom Studio (Imatge gràfica i disseny web)
Sílvia Poch (Fotografia)
Xavi Torrent (Fotografia i vídeo)
Alice Brazzit (Fotografia i vídeo)
Neus Masferrer (Protocol i Relacions públiques)

Els nostres clients opinen

I appreciate all your work and really value your professionalism and patience
Ben Turner, mànager de Richie Hawtin

 

Aposten per projectes més enllà de les garanties d’èxit. El seu talent inclou ensumar la qualitat de nous projectes i la seva valentia, acceptar el repte i donar-los a conéixer. Això és així aquí, a Madrid i allà on desembarquin.
Emma Quadrada, periodista i presentadora de TV