Sandra Costa

Sandra Costa
DIRECTORA

Llicenciada en Ciències de la Comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona i Postgrau en Gestió Cultural per la UOC (Universitat Oberta de Catalunya). Dirigeix l’agència des de 2008. Amb un ampli coneixement del sector, està especialitzada en comunicació estratègica i gestió de relacions públiques. Imparteix classes i coordina mòduls de comunicació en varis màsters i postgraus de gestió cultural.
sandra@lacosta.cat

Marta Suriol

Marta Suriol
COMUNICACIÓ ESTRATÈGICA

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Comunicació Interactiva per la Universitat de Barcelona (UB) i l’EMAV, l’Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona. Està especialitzada en campanyes de comunicació 360º, consultories de comunicació i creació de nous públics i gestió de comunitats. Imparteix classes d’estratègia digital en varis màsters i postgraus de gestió cultural.
marta@lacosta.cat

Anna Fernández
ESTRATÈGIA DIGITAL I PREMSA

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i Postgrau en Gestió d’Empreses de la Indústria de la Música per la Universitat Pompeu Fabra (UPF). Està especialitzada en campanyes digitals i community management, així com en gestió de continguts i campanyes de difusió a mitjans.
anna@lacosta.cat

 

Sesi Bergeret

Sesi Bergeret
COMUNICACIÓ I PREMSA

Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. És també membre de l’equip de programació de l’Alternativa, Festival de Cinema Independent de Barcelona. Està especialitzada en creació i gestió de continguts i campanyes de premsa per a projectes culturals.
sesi@lacosta.cat

 

Maria Duran
COMMUNITY MANAGEMENT I PREMSA

Graduada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Postgrau en Producció i Gestió d’Espectacles i Festivals per la Universitat de Barcelona (UB). S’encarrega del community management i la difusió a mitjans de varis projectes culturals de l’agència.
maria@lacosta.cat

Marta Murga
COMMUNITY MANAGEMENT I PREMSA

Graduada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Rey Juan Carlos (URJC) i Postgrau en Indústria Musical per la Universitat de Barcelona (UB). Forma part de l’equip de La Costa gestionant campanyes de premsa i xarxes socials.
lacosta@lacosta.cat

 

 

Col·laboradors

Álvaro García (Director d’art)
Dani Valdivia (Realització audiovisual i streamings)
Playbrand (Màrqueting digital i crossmedia)
Emma Quadrada (Gestora cultural)
Elisabet Parés (Gestora cultural)
Bakoom Studio (Imatge gràfica i disseny web)
Sílvia Poch (Fotografia)
Xavi Torrent (Fotografia i vídeo)
Alice Brazzit (Fotografia i vídeo)

Els nostres clients opinen

Mai treball i bon humor van estar tan ben ensamblats
Marta Pérez, actriu de T de Teatre

 

Las chicas de La Costa saben hacer que el Animac tenga una mayor y mejor repercusión en los medios… y además es un placer trabajar con ellas!
Carolina López, Directora ANIMAC (Mostra de Cinema d’Animació de Catalunya)