La Costa Comunicaci√≥ √©s una ag√®ncia de comunicaci√≥ creada l‚Äôany 2008 a Barcelona. En plena crisi. √Črem¬†totalment conscients. Per√≤ a nosaltres ens semblava una √®poca plena d‚Äôoportunitats. Nom√©s calia marcar b√© el¬†cam√≠.¬†Des del 2008 hem anat construint una ag√®ncia s√≤lida i reconeguda. Han sigut moltes hores invertides,¬†per√≤ tamb√© moltes hores per aprendre, compartir, con√®ixer gent nova, fer cr√©ixer nous projectes i consolidar-ne¬†d‚Äôaltres.¬†En aquests 10 anys, hem tingut la sort de treballar per infinitat de projectes interessants. Projectes que han anat perfilant la identitat d‚Äôuna societat inquieta, transgressora i en constant moviment. Des de propostes culturals, a noves tend√®ncies, projectes gastron√≤mics i marques, ens agraden els projectes amb gent entusiasta al darrera i que tinguin una hist√≤ria que explicar. La seva hist√≤ria.

Benvinguts!

Sandra Costa

Sandra Costa
DIRECTORA

Llicenciada en Ciències de la Comunicació (Publicitat i RR.PP.) per la Universitat Autònoma de Barcelona i Postgrau en Gestió Cultural per la UOC (Universitat Oberta de Catalunya).
Dirigeix l’agència des de 2008. Ha format part de la junta directiva de l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya (6 anys) i és docent a diverses universitats i institucions.
sandra@lacosta.cat

Marta Suriol

Marta Suriol
COMUNICACI√ď ESTRAT√ąGICA

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Comunicació Interactiva per la Universitat de Barcelona (UB) i l’EMAV, l’Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona.
Est√† especialitzada en campanyes de comunicaci√≥ 360¬ļ.
marta@lacosta.cat

Laura Mercadé
COMUNICACI√ď I PREMSA

Llicenciada en¬†Hist√≤ria de l’Art¬†(especialitat d‚ÄôArt Contemporani) i M√†ster en Comunicaci√≥ i Cr√≠tica de l’Art. Ambd√≥s cursats¬†a la Universitat de Girona (UdG).
Est√† especialitzada en campanyes de comunicaci√≥ i premsa i √©s la responsable dels projectes de l’ag√®ncia a l‚Äô√†rea de Girona.
laura@lacosta.cat

Anna Fernandez
ESTRAT√ąGIA DIGITAL I PREMSA

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Aut√≤noma de Barcelona i Postgrau en Gesti√≥ d‚ÄôEmpreses de la Ind√ļstria de la M√ļsica per la Universitat Pompeu Fabra (UPF). Est√† especialitzada en campanyes digitals i community management, aix√≠ com en campanyes de premsa.
anna@lacosta.cat

Sesi Bergeret

Sesi Bergeret
COMUNICACI√ď I PREMSA

Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.
Membre de l‚Äôequip de programaci√≥ de l‚ÄôAlternativa, Festival de Cinema Independent de Barcelona. Des de l’ag√®ncia s’encarrega de la gesti√≥ de mitjans i premsa de la Sala Hiroshima de Barcelona.
sesi@lacosta.cat

J√ļlia Talarn
ESTRAT√ąGIA DIGITAL I PREMSA

Graduada en Humanitats i Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra i Màster en Periodisme Internacional per la UNED. Està especialitzada en campanyes de premsa i estratègia digital així com en la creació de contingut per xarxes socials.
julia@lacosta.cat

√Ālvaro Garc√≠a

Alvaro García
DIRECTOR D’ART

Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Leioa (País Basc) està especialitzat en art contemporani i nous gèneres audiovisuals.
Des del seu estudi Karakter és el responsable d’art de l’agència, desenvolupant tasques d’identitat gràfica i creació web.
alvaro@karakter.es

Montse Povea

Montse Povea
REALITZADORA AUDIOVISUAL

Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona.
Des de la seva productora Carib√ļ Films s‚Äôencarrega de la realitzaci√≥, edici√≥ i postproducci√≥ dels projectes audiovisuals de l‚Äôag√®ncia.
montse@caribufilms.com

Col· laboradors:

Playbrand (Màrqueting digital i crossmedia)
Sílvia Poch (Fotografia)
Xavi Torrent (Fotografia)
Emma Quadrada 
Xènia Boleda 

Els nostres clients opinen

I appreciate all your work and really value your professionalism and patience
Ben Turner, mànager de Richie Hawtin

 

Aposten per projectes m√©s enll√† de les garanties d’√®xit. El seu talent inclou ensumar la qualitat de nous projectes i la seva valentia, acceptar el repte i donar-los a con√©ixer. Aix√≤ √©s aix√≠ aqu√≠, a Madrid i all√† on desembarquin.
Emma Quadrada, periodista i presentadora de TV