EL ZOOM JA TÉ ALGUNS PREMIATS DE L'EDICIÓ 2018!

lacosta

El Zoom, Festival Internacional de Ficció Televisiva, avança alguns dels noms que seran premiats durant el festival que tindrà lloc entre el 20 i 25 de novembre a Igualada i Barcelona. El certamen, una cita imperdible per a tots els amants de la ficció per a televisió i nous formats, atorgarà un total de 15 guardons dividits en 8 categories.

La periodista i presentadora Laura Rosel, el programa de sàtira política Polònia i el late late show La Resistencia seran els noms guardonats amb els Premis Zoom Formats TV en les categories Millor Conducció de Programa, Millor Format Consolidat i Millor Nou Format, respectivament.


La cadena pública cultural i europea ARTE i la periodista i presentadora Mercedes Milà seran reconeguts amb els Premis d’Honor del certamen. 

Per altra banda, l’actriu Candela Serrat rebrà el Premi Zoom Auguri Sita Murt mentre que la sèrie Cuéntame cómo pasó serà guardonada amb el Premi  Servisimó Tu ets la tele, que s’emmarca dins la categoria de premis d’honor del certamen.

Els premis s’entregaran majoritàriament durant la cloenda de la 16a edició del festival que tindrà lloc el dissabte 24 de novembre a les 21.30h al teatre de l’Ateneu Igualadí.

Notícies Relacionades

VOLS CONÈIXER EL GREC DE LA MÀ DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentació oberta que farà Cesc Casadesús per donar a conèixer tota la programació d'enguany!

L'Acadèmia Catalana de la Música presenta els Premis Alícia

L’Acadèmia Catalana de la Música presenta els Premis Alícia, els nous guardons anuals de l’Acadèmia, que projectaran els valors artístics,…

TORNA EL CREA, LA FESTA DEL DISTRICTE CULTURAL DE L'HOSPITALET

S'apropa la segona edició del CREA, la festa del Districte Cultural de L'Hospitalet, que aglutinarà tot el teixit creatiu i…