ELS NOSTRES TOP 10 ESPECTACLES DE FIRATÀRREGA 2019 - La Costa

lacosta

Del 5 al 8 de setembre tens una cita amb FiraTàrrega. Aquests són els imperdibles de La Costa!

Finale de la companyia Delrevés dansa vertical, serà impressionant veure aquestes dues ballarines amb tutú evolucionen suspeses a la paret de l’esglèsia de Tàrrega, desafiant la gravetat, al ritme dels ballets més reconeguts de la música clàssica.

La Llista de Quim Bigas un treball contextual i escènic on es recita una llista de petites i grans coses i on compartim una enumeració de paraules i de moviments que ens remeten a l’espai personal i a l’espai social que es podrà veure a La Figuerosa.

1+1+1 de  Laurie Bérubé, Xavier Laliberté & Elwin Roland, un exemple de la col·laboració internacional de FiraTàrrega. El Montréal Complètement Cirque Festival i FiraTàrrega acompanyen i avalen el treball d’aquests tres actors formats a l’École Nationale de Cirque de Montréal, sota la mirada externa del director i dramaturg Ricard Soler Mallol. Els veureu pels carrers de Tàrrega.

LIVALONE de Fundación Agrupación Colectiva Francesc Cúellar i Alejandro Curiel faran repàs minuciós i sarcàstic dels usos i costums, drets i necessitats de la societat contemporània. Un relat en primera persona, amb lucidesa i humor, sobre els camins per arribar a l’autosuficiència abans dels trenta.

La companyia Galmae amb el director sud coreà Juhyung Lee portaran a FiraTàrrega C’est pas là, c’est par là, una metàfora de la vida, bella i màgica. Una demostració del caràcter efímer de l’art. Una experiència única per recordar. No falteu a la cita les nits de dijous, divendres i dissabte.

Guillem Albà amb la seva última proposta CALMA! un solo, entre la comicitat i la poesia, que qüestiona el nostre dia a dia i el viatge vital que fem cadascú de nosaltres.

Els internacionals cia nº8 portaran a FiraTàrrega Garden Party espectacle de carrer que parteix de l’observació de la societat i, en la tessitura d’un cert realisme fellinià i de l’univers absurd de Jacques Tati.

Els més petits gaudiran de Full House de la companyia Eléctrico 28 una obra sense text i mitjançant el teatre físic i la música en viu. Els trobareu al Parc Ondara juntament amb altres propostes dedicades al públic familiar.

La Júlia Bertran ja ens va enamorar amb el seu lliure “M’estimes i em times” i ara segur que ho farà amb Así bailan las putas de la companyia Sixto Paz. Una oportunitat perquè acceptem els nostres dubtes, els expressem, aprofundim en l’arrel dels nostres comportaments i ens alliberem humilment amb un senzill i matusser moviment de cul. No ens ho perdrem!

I per acabar la conversa inaugural “Espai públic: transformació social, resistència, creació”, tota una declaració d’intencions de la nova directora artística Anna Giribet, i ho fa amb una conversa amb Xavier Antich, Àngels Margarit i moderats per Judit Carrera. Un debat d’obertura sobre els usos socials i artístics de l’espai públic. Per conversar sobre la seva capacitat per acollir la creació artística, el qüestionament de la realitat, el debat social i la transformació.

p

 

p

p

Notícies Relacionades

Corazón de poeta. Música per a una intervenció

Corazón de poeta: música a ritme de batecs de cor al teatre Fernán Gómez amb Germán Díaz y David J.…

VOLS CONÈIXER EL GREC DE LA MÀ DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentació oberta que farà Cesc Casadesús per donar a conèixer tota la programació d'enguany!

EL NOSTRE TOP 10 DE L'ALTERNATIVA

Dilluns comença l'Alternativa, el Festival de Cinema Independent de Barcelona. Nosaltres no ens ho perdrem i ja hem fet els…