Els pallassos tornen a Cornellà després de 4 anys!

lacosta

Del 16 al 23 d’octubre arriba la 19a edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà – Memorial a Charlie Rivel amb la participació de més de 50 companyies i artistes a 20 espais de Cornellà de Llobregat.

El festival arribarà, després de 4 anys sense poder celebrar-se, amb una programació repartida per carrers, places, mercats, sales, escoles, biblioteques i residències de gent gran per gaudir de més de 60 espectacles de diferents gèneres i per a tots els gustos i edats.

Enguany, s’atorgaran 3 Nassos d’Or: el que no es va poder entregar en l’edició de 2020 a Los Excéntricos i un doble premi per l’edició de 2022 en homenatge als germans Carles i Lluís Raluy. El lliurament dels Nassos d’Or es farà el dijous 20 d’octubre durant la gala inaugural a la Carpa del festival.

Pallasses i pallassos vinguts d’arreu ens presentaran els seus espectacles durant tota la setmana del festival. Entre d’altres, a la programació d’aquesta edició comptarem amb la presència de Los Galindos amb MDR Mort de Riure, Compagnie de la Liberté amb Carte Blanche, La Churry presentant les Gales d’Alapista! a la Carpa de Plaça Catalunya, Pistacatro i la seva orquestra de malabars, Marcel Tomàs & Cascai Teatre amb Un tal Shakespeare o Sil de Castro amb #Mazodiva.

També dintre de la programació destaquen quatre estrenes: B.O.B.A.S. de la Cia Jimena Cavalletti (coproducció del festival), Ridi Pagliaccio d’Asaco Producciones, Rocket Carnival Clownz de la Cia Passabarret i Solo de Roi Borrallas.

El Festival l’organitza l’Ajuntament de Cornellà junt amb la direcció artística d’Alapista!, amb Jordi Juanet ‘Boni’ i Sílvia Compte al capdavant. Un cop més, una aposta clara per la cultura i per apropar el món del clown als ciutadans i ciutadanes de Cornellà. Un esdeveniment que arriba gairebé a tots els barris del municipi esdevenint una plataforma per donar a conèixer a pallassos i pallasses d’arreu del món i formant ja part de l’ADN de la ciutat.

Les entrades per aquesta 19a edició del FIPC ja estan disponibles al web del festival.

Segueix també el festival a les xarxes socials per assabentar-te de totes les novetats: Twitter i Facebook.

Notícies Relacionades

Prop de 22.000 persones al Festival de Pallassos de Cornellà

El diumenge va acabar la divuitena edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà-Memorial Charlie Rivel i ha aplegat prop…

ARRIBA LA TERCERA EDICIÓ DEL FESTIVAL SECO

SECO desplega un potent programa de concerts, arts escèniques, cinema, gastronomia i arts visuals del 12 al 15 d'abril al…

UNA PROGRAMACIÓ DE LUXE AL FESTIVAL POETAS

El festival compatrà amb noms com Isidoro Valcárcel, Esther Ferrer, Raúl Zurita, Nacho Vegas, Ajo, Gabo Ferro, Noiserv, Ignatius Farray…