Els nous processos de digitalització musical, a debat

lacosta

Sota el nom ‘Repensar el sector: música i entorn digital’, l’Acadèmia Catalana de la Música organitza el Fòrum 2021 on es debatran els nous processos de digitalització al sector de la música. La cita tindrà lloc el 26 i 27 de novembre a la seu de l’SGAE a Catalunya.

En aquestes dues jornades, que comptaran amb conferències i taules rodones, es debatrà sobre la digitalització en el sector de la música amb professionals del sector de la música, referents en processos de transformació digital i responsables de programes d’innovació i educació.

Per debatre sobre aquests nous processos de digitalització comptarà amb la presència de destacats professionals del sector de la música com Robert Brufau, Gerard Quintana, Adrián Crespo o Núria Sempere, referents en l’àmbit de la transformació empresarial i digital com Marisol López, Genís Roca o Elena Neira, responsables de programes innovadors i educatius com Pau Alsina, Lildami, Igor i Vesna Gruppman o Miguel Àngel Cano, i d’altres representants del sector cultural especialitzats en gestió d’audiències i comunitats com Margarida Troguet o Oriol Pastor, entre molts d’altres.

Les jornades són gratuïtes i es podran seguir de manera presencial i també en streaming pel Canal Alícia de l’Acadèmia.

Participa i consulta aquí tota la informació.

Notícies Relacionades

VOLS CONÈIXER EL GREC DE LA MÀ DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentació oberta que farà Cesc Casadesús per donar a conèixer tota la programació d'enguany!

TORNA EL CREA, LA FESTA DEL DISTRICTE CULTURAL DE L'HOSPITALET

S'apropa la segona edició del CREA, la festa del Districte Cultural de L'Hospitalet, que aglutinarà tot el teixit creatiu i…

Torna el CREA, la trobada del Districte Cultural

Ja s'apropa el CREA, la trobada professional del Districte Cultural que aglutinarà en un mateix dia i espai el teixit creatiu…