ANALOGUE FOUNDATION ARRIBA A BARCELONA

lacosta

Analogue Foundation és un col·lectiu apassionat per la qualitat de l’analògic, tant com a filosofia, com per la forma de crear i d’entendre la bellesa del so. El col·lectiu va ser fundat per l’enginyer de so Russell Elevado, el grup artístic Soundwalk Collective i l’empresa d’àudio Àudio-Technica.

Una de les activitats que promou el col·lectiu és la Listening Station, un punt d’escolta de vinils d’alta fidelitat que viatja per tot el món. Després de passar per Londres i Ámsterdam, aquest març arriba a Barcelona com a tercera ciutat de la seva ruta. Des del 25 al 31 de març aquesta estació de so s’instal·larà en la botiga de vinils Discos Paradiso perquè tot aquell que vulgui, pugui experimentar i gaudir d’un so d’altíssima qualitat, tant amb discos propis que cadascu pugui portar, com amb discos de la pròpia botiga. La persona que visiti la Listening Station trobarà una gamma d’agulles i auriculars especialment seleccionats per ajudar-li a descobrir una experiència sonora única. Cada component ha estat acuradament seleccionat per la seva capacitat de reproduir el so original del vinil.

Per arrencar la setmana d’ Analogue Foundation a Barcelona, el col·lectiu ha organitzat una festa d’inauguració i una talk session divendres 24 de març a l’espai Artte de Barcelona.

La festa reunirà en una sessió back to back amb vinils als prestigiosos dj’s Zero i Marc Piñol. Aquesta sessió serà gratuïta, oberta al públic i limitada a l’aforament de la sala.

Sota el nom “Vinils i so analògic des de diferents mirades” la xerrada reunirà a diferents convidats que aportaran la seva visió del món analògic i explicaran per què per ells és important que segueixi coexistint amb el món digital. Els ponents seran: Breixo Martínez (Abu Sou), Dj i col·leccionista de vinils; Pedro Vian, responsable del segell discogràfic Modern Obscure Music; Roger Rodes, enginyer de so, productor i compositor; i Marcos Juandó, que compta amb una llarga experiència en la compra-venda de vinils. Aquesta xerrada, que tindrà lloc abans de la festa, estarà moderada pel periodista Carles Novellas i tindrà places limitades. Si vols assistir a la xerrada, inscriu-te a info@analoguefoundation.com.

Notícies Relacionades

IN LOVE AMB EL CARTELL DEL CARA•B

Estem totalment in love amb el súper cartell del Cara•B 2017. Festival de cultura musical independent! 17 i 18 de…

ÚLTIM CAP DE SETMANA DEL PAS!

Obeses (amb la Coral Ars Nova de Martorell) i el flamenc de Sonia Olla & Ismael Fernández, protagonistes de l'últim…

Neix Veus, el festival de grups vocals de Catalunya

La veu, la formació, la participació i la qualitat són els elements diferenciadors del festival, que se celebrarà del 8…