EL TEATRE MÉS TRENCADOR GIRA PER CATALUNYA GRÀCIES A NOVES ESCENES - La Costa

lacosta

El bo i millor de l’escena teatral catalana mĂ©s trencadora gira per deu ciutats de Catalunya grĂ cies a Noves Escenes, un projecte de Consorci Transversal Xarxa d’Activitats Culturals. Amb aquesta iniciativa, que compta amb la participaciĂł de quatre companyies teatrals, es busca normalitzar la presència del teatre contemporani arreu del paĂ­s i no nomĂ©s a Barcelona, on fins ara es concentra la major part de l’oferta d’aquest tipus d’espectacles.

Les ciutats de Figueres, Girona, Granollers, Manresa, Mataró, Olot, Reus, Sant Cugat del Vallès, Tortosa i  Vilanova i la Geltrú, membres de la Xarxa, acolliran espectacles de noves dramatúrgies com Raphaëlle de La Conquesta del Pol Sud, Kingdom i Birdie d’Agrupación Señor Serrano, Esmorza amb mi d’Iván Morales i Cosas que se olvidan fácilmente de Xavier Bobés.

A més, a totes les ciutats de la Xarxa es representarà el nou espectacle de l’artista escènic David Espinosa titulat Conferència Espectacular. Es tracta d’una creació produïda íntegrament per la Xarxa Transversal que serveix d’introducció divulgativa al teatre més contemporani així com als altres espectacles programats.

NotĂ­cies Relacionades

ARRENCA EL MÉS PETIT DE TOTS!

El dissabte arrenca el Festival El MĂ©s Petit de Tots. Del 5 al 20 de novembre tindrĂ  lloc la 12a…

25 ANYS DE MAS I MAS AL CAPDAVANT DE LA SALA JAMBOREE

Mas i Mas ha preparat una programaciĂł especial per aquest mes de desembre amb un seguit d’artistes que van ser…

EL CIRC MÉS CONTEMPORANI EN PROCÉS DE CREACIÓ

La Central del Circ obre les seves portes per a mostrar el treball en procĂ©s de creaciĂł de 4 companyies…