El Share Festival torna aquest cap de setmana

lacosta

Aquest dissabte 4 de setembre torna el Share Festival després de les vacances d’agost amb dos concerts molt esperats.

A les 17h podrem gaudir del concert de Morad, el jove raper català que està triomfant amb el seu drill en castellà amb hits com “Motorola” o “Normal”. Unes hores més tard, a les 21h, actuarà Lola Indigo, artista que ja s’havia confirmat a l’edició del 2020 que no es va poder celebrar, presentant el seu nou disc “La Niña” amb un show ple de ritme i dansa que ens farà cantar i ballar a tot el públic.

Durant el mes de juliol ja vam poder viure concerts al Share Festival amb aforaments de 1.000 a 3.000 persones a l’Estadi Olímpic Lluís Companys i amb actuacions d’artistes com Oques Grasses, Stay Homas, Natalia Lacunza, La Pegatina o Alba Reche. Després de les vacances, el Share torna amb més força que mai als seus últims concerts d’aquest dissabte al mateix Estadi Olímpic.

A causa de la crisi sanitària, aquesta tercera edició del Share s’està celebrant en diverses dates per aconseguir que el festival pugui dur-se a terme al 100%. Estigues atent a les novetats del festival, perquè aviat podrem continuar gaudint de l’alegria i la força que ens envaeix sempre al Share!

Notícies Relacionades

Prop de 22.000 persones al Festival de Pallassos de Cornellà

El diumenge va acabar la divuitena edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà-Memorial Charlie Rivel i ha aplegat prop…

ÚLTIM CAP DE SETMANA DEL PAS!

Obeses (amb la Coral Ars Nova de Martorell) i el flamenc de Sonia Olla & Ismael Fernández, protagonistes de l'últim…

AQUEST CAP DE SETMANA ARRIBA EL SANT JORDI DE NADAL DEL TRESC

Aquest cap de setmana torna l'esdeveniment literari més destacat de l’hivern a Barcelona: el Sant Jordi de Nadal del TRESC.