El Share Festival anuncia tots els detalls de la seva tercera edició

lacosta

Share Festival canvia de format per a adaptar-se a la situació actual i convertir-se en un esdeveniment segur. El festival celebrarà concerts amb aforaments reduïts i seients assignats en els quals s’aplicaran totes les mesures sanitàries.

Molts artistes confirmats per a l’edició 2020, que va haver de cancel·lar-se, mantenen el seu compromís amb el festival: Anuel AA, Lola Indigo, Omar Montes, La Pegatina, Stay Homas, Oques Grasses, Don Patricio, RVFV, 31FAM, Alba Reche i Aleesha. A aquests se sumen nous confirmats com Natalia Lacunza, Morad, Eva B i Hugo Cobo.

A causa de la crisi sanitària, la tercera edició tindrà lloc durant diversos caps de setmana entre juliol i octubre, fent possible que el festival pugui celebrar-se al 100%.

Una altra de les novetats d’aquesta edició és la nova localització de Share Festival que passarà a celebrar-se a l’Estadi Olímpic Lluís Companys.

Les entrades estan disponibles ja en el web del festival www.sharefestival.org/entradas. Les entrades comprades anteriorment han estat retornades i es converteixen en un descompte del 30% per aquesta edició.

Notícies Relacionades

Prop de 22.000 persones al Festival de Pallassos de Cornellà

El diumenge va acabar la divuitena edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà-Memorial Charlie Rivel i ha aplegat prop…

Neix Veus, el festival de grups vocals de Catalunya

La veu, la formació, la participació i la qualitat són els elements diferenciadors del festival, que se celebrarà del 8…

Arrenca LUMÍNIC, el Festival de Fotografia de Sant Cugat

LUMÍNIC inunda de fotografia Sant Cugat del Vallès, arriba per primer cop a Barcelona i esdevé una plataforma fotogràfica permanent.