El Salón Erótico de Barcelona renueva su ADN

lacosta

El Saló Eròtic de Barcelona renova el su ADN i inicia una nova etapa protagonitzada per l’educació sexual i se celebrarà del 3 al 6 d’octubre al Pavelló Olímpic Vall d’Hebron.

Aquesta edició presenta una profunda renovació dels continguts i els espectacles: amb una programació més feminista, inclusiva, educativa, oberta, reflexiva i entretinguda, amb una perspectiva global de la sexualitat.

A més de grans canvis en els espectacles en viu (que detallem en la nota), presenta moltes novetats destacades com una àmplia programació de sessions formatives, espais de conciència del cos, exposicions, col·loquis, tallers i conferències, sessions de microteatre, sexshop interactiu, zona de shibari i una zona sensorial que inclou experimentació ASMR, que posa el focus en altres formes de plaer relacionades amb els sentits auditius i visuals.

Una altra de les grans novetats serà que l’espectador podrà escollir un recorregut dins del Saló en línia amb les seves expectatives i interessos, i hi haurà espectacles catalogats com slow sex que oferiran un sexe més conscient i reflexiu.

La portaveu del Saló Eròtic de Barcelona 2019 és la periodista i escriptora especialitzada en sexualitat Noemí Casquet. 

Notícies Relacionades

VOLS CONÈIXER EL GREC DE LA MÀ DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentació oberta que farà Cesc Casadesús per donar a conèixer tota la programació d'enguany!

L'Acem presenta el programa del seu 25è aniversari

L'Associació Catalana d'Escoles de Música celebra 25 anys amb un complet programa que inclou 9 concerts amb més de 7.000…

PICURT, LA MUNTANYA AL CINEMA

Arriba la 10a edició de PICURT, la Mostra de Cinema de Muntanya dels Pirineus. Del 21 al 25 de juny…