El Saló Eròtic de Barcelona renova el seu ADN

lacosta

El Sal√≥¬†Er√≤tic¬†de Barcelona¬†renova el su ADN i¬†inicia una nova etapa protagonitzada per¬†l’educaci√≥ sexual i se¬†celebrar√†¬†del 3 al 6 d’octubre al Pavell√≥¬†Ol√≠mpic¬†Vall d’Hebron.

Aquesta edició presenta una profunda renovació dels continguts i els espectacles: amb una programació més feminista, inclusiva, educativa, oberta, reflexiva i entretinguda, amb una perspectiva global de la sexualitat.

A més de grans canvis en els espectacles en viu (que detallem en la nota), presenta moltes novetats destacades com una àmplia programació de sessions formatives, espais de conciència del cos, exposicions, col·loquis, tallers i conferències, sessions de microteatre, sexshop interactiu, zona de shibari i una zona sensorial que inclou experimentació ASMR, que posa el focus en altres formes de plaer relacionades amb els sentits auditius i visuals.

Una altra¬†de les grans novetats ser√†¬†que l’espectador podr√† escollir un recorregut¬†dins¬†del¬†Sal√≥¬†en l√≠nia amb les seves¬†expectatives i¬†interessos, i hi¬†haur√†¬†espectacles catalogats com¬†slow sex¬†que oferiran un sexe¬†m√©s conscient¬†i¬†reflexiu.

La portaveu del Saló Eròtic de Barcelona 2019 és la periodista i escriptora especialitzada en sexualitat Noemí Casquet. 

Notícies Relacionades

VOLS CON√ąIXER EL GREC DE LA M√Ä DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentaci√≥ oberta que far√† Cesc Casades√ļs per donar a con√®ixer tota la programaci√≥ d'enguany!

L'Acem presenta el programa del seu 25è aniversari

L'Associaci√≥ Catalana d'Escoles de M√ļsica celebra 25 anys amb un complet programa que inclou 9 concerts amb m√©s de 7.000…

PICURT, LA MUNTANYA AL CINEMA

Arriba la 10a edici√≥ de PICURT, la Mostra de Cinema de Muntanya dels Pirineus. Del 21 al 25 de juny…