EL QUE NO ET POTS PERDRE DEL SALÓ ERÒTIC

lacosta

El Saló Eròtic de Barcelona 2019 se celebra ja aquesta setmana, del 3 al 6 d’octubre, al Pavelló Olímpic Vall d’Hebron, marcat per una gran revolució, o millor dit ‘evolució’, dels seus continguts i la seva programació. El Saló presenta i materialitza un nou model iniciat el 2018: més feminista, inclusiu, obert, reflexiu i entretingut; enfocat a oferir una visió global i evolutiva de la sexualitat, especialment en quant a rols de gènere i diversitat sexual.

Des de La Costa estem molt contentes de poder-los acompanyar en aquest canvi, tant de continguts, com d’imatge i de comunicació.

Et proposem les 10 coses que nosaltres no ens perdrem de cap de les maneres:

Espai Toca Toca amb Noemí Casquet. En els tallers Toca Toca la portaveu del Saló Eròtic, la periodista Noemí Casquet proposa tot de sessions on el tacte és el més important, des de el tacte a un mateix a el tacte amb la teva parella, amb diverses sessions, demostracions en viu i tallers impartits per diferents experts per aprendre a tocar-nos com cal. Visita aquí tots els horaris. 

El show de l’irreverent grup de Drag Kings Queer That. En el seu xou volen visibilitzar, a través de la paròdia i l’expressió corporal i eròtica, les diferents dimensions de la masculinitat tòxica; la seva estètica i les seves possibilitats de (de)construcció. Juguen i exploren amb les imatges culturals de ‘el masculí’ celebrant les infinites possibilitats d’expressió de gènere d’un cos, a través de la seva celebració erotitzada.

Com influencia el porno en la sexualitat dels joves? Un debat moderat pel periodista Alex Salgado que comptarà amb la participació de la psicòloga i sexologa Verónica Vivero i l’actriu Zenda Sexy. Diumenge 6 d’octubre, a les 19h.

Plaer sense barreres: sexualitat en persones amb discapacitat. Una conferència impartida per la Dra. Esther Sánchez i la sra. María Honrubia de l’Associació Nacional de Salut Sexual i Discapacitat (ANSSYD). Cada persona és diferent i les malalties o lesions que produeixen una discapacitat/diversitat funcional també ho són, no obstant això, la majoria de persones amb discapacitat física/DF, senten desig i excitació sexual. Les principals barreres amb les quals es poden trobar, tenen més que veure amb qüestions educacionals i actitudinals.

Deconstruint el gènere i el sexe. Una Open Table (taula rodona oberta al públic) moderada per Alba Riera que comptarà amb la participació de Penelope Tacones, Jordi Chicletol, Joss Jaycoff, Adan Rroda i Enzo fontcuberta. Dijous 3 d’octubre, a les 19h. 

Quatre peces de microteatre creades per Alix Gentil: ‘Me gusta como luces’, una obra visual i poètica, en la qual podràs gaudir d’una exploració corporal i sensual des del naixement fins a l’adultesa; ‘Rutinaaa’, un peça que parla, amb amor i amb humor, de la quotidianitat de l’amor; ‘En la punta de lengua’, un espectacle en el qual una àvia i el seu nét es prenen al peu de la lletra expressions sexuals que envaeixen el nostre dia a dia; ‘Sex Mirror’, una obra interactiva no apta per a ànimes delicades en la qual el públic decideix a cada moment. Es podran veure en vàries sessions tots els dies del Saló.

Mites i veritats sobre la menstruació i el sòl pèlvic. Una xerrada impartida per Marta Galobardes i Montse Iserte Vibracions. Dijous 3 d’octubre, a las 20h.

Passejar-se pels expositors del #SEB19. Hi trobaràs tot tipus de productes relacionats amb l’eròtica, des de llibres de literatura eròtica, joguines sexuals, cosmètica, roba, llenceria o sabates fins a mobles BDSM.

Tunnel Art. Una instal·lació artística de 32 metres comissariada pel dissenyador Javier Fernández, que compta amb la participació de diversos artistes de diferents disciplines com Alexia Sayago, Alicia Meléndez, Júlia de Paz, Raffaele Sarcina, Cristina Augé, Manel Rubiales o Raquel Eme.

I per acabar, un show en viu. El que faran Gabriela Flores i JotaDe, tematitzat com la famosa sèrie ‘La casa de papel’.

 

Notícies Relacionades

VOLS CONÈIXER EL GREC DE LA MÀ DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentació oberta que farà Cesc Casadesús per donar a conèixer tota la programació d'enguany!

Prop de 22.000 persones al Festival de Pallassos de Cornellà

El diumenge va acabar la divuitena edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà-Memorial Charlie Rivel i ha aplegat prop…

ARRENCA EL MÉS PETIT DE TOTS!

El dissabte arrenca el Festival El Més Petit de Tots. Del 5 al 20 de novembre tindrà lloc la 12a…