El nou espectacle de la Cia. Vero Cendoya, a la Sala Atrium!

lacosta

IF (L’últim desig) és un espectacle de dansa – teatre dirigit per Vero Cendoya i inspirat en un text de la periodista i escriptora Natza Farré

Després del gran èxit de la seva anterior proposta, La Partida (Premi de la Crítica 2015, Premi Moritz de Fira de Tàrrega 2015 i finalista als Premis Max a Millor Coreografia i Millor Espectacle de Carrer), la performer, coreògrafa i pintora Vero Cendoya presenta IF (L’últim desig), amb creació i interpretació d’Alba Florejachs, Gloria Sirvent i ella mateixa.

Tres dones, tres germanes, tornen al càmping on van passar els estius de la seva infantesa amb el propòsit de complir l’últim desig de la seva mare: ser enterrada al lloc on han compartit tants moments. L’escenari convertit en un decadent càmping intemporal. Un univers en el qual el moviment i la paraula es barregen d’una manera total, al servei d’una dramtúrgia centrada en el tema dels desitjos.

IF (L’últim desig) és una proposta en to de comèdia àcida, amb un humor que toca extrems; entre la sensibilitat que només la poètica del moviment pot reflectir i la quotidianitat més immediata que empodera la paraula. 

Notícies Relacionades

El millor de la cultura negra, a Barcelona

Del 19 al 31 d'octubre té lloc el Say it Loud 2017, el festival de música i cultura negra de…

La Costa recomana #69

Propostes per a la setmana de l'1 al 6 de desembre. Palmarès del Zoom Festival, Sala Hiroshima, Mostra de Cinema…

PICURT, LA MUNTANYA AL CINEMA

Arriba la 10a edició de PICURT, la Mostra de Cinema de Muntanya dels Pirineus. Del 21 al 25 de juny…