EL MUHBA OMPLE DE MÚSICA I LITERATURA LES NITS D'ESTIU

lacosta

Aquest mes de juliol el Museu d’Història de Barcelona – MUHBA recupera les seves activitats presencials amb dues propostes a espais privilegiats de la ciutat:

Els divendres 3, 10, 17 i 24 de juliol arriba el cicle de concerts d’estiu al Park Güell Guitarra/Bcn, que ens farà gaudir de la guitarra clàssica d’Àlex Garrobé, la mediterrània i flamenca de Chicuelo acompanyat per Marco Mezquida i Paco de Mode, la guitarra mestissa de Pyrophorus Guitar Duo i del jazz manouche de la mà del quintet del guitarrista Albert Bello.

El dijous 16 de juliol al MUHBA Vil·la Joana podrem gaudir de l’espectacle literari Paraules i sons de Barcelona. Itinerari per la ciutat del XIX i XX, un passeig amb contrapunt musical pels relats literaris que han construït l’imaginari de la Barcelona contemporània a càrrec de l’actriu i rapsoda Gemma Sangerman, acompanyada pel clarinet d’Oriol Romaní.

Els concerts i l’espectacle literari seran gratuïts amb reserva prèvia al web del MUHBA.

Des de La Costa Comunicació acompayem el Museu d’Història de Barcelona – MUHBA en la difusió de les seves activitats digitals i presencials per als mesos de juny i juliol.

Notícies Relacionades

Prop de 22.000 persones al Festival de Pallassos de Cornellà

El diumenge va acabar la divuitena edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà-Memorial Charlie Rivel i ha aplegat prop…

El nou espectacle de la Cia. Vero Cendoya, a la Sala Atrium!

No et perdis 'IF (L'últim desig)', l'espectacle de dansa – teatre dirigit per Vero Cendoya i inspirat en un text…

VOLS CONÈIXER EL GREC DE LA MÀ DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentació oberta que farà Cesc Casadesús per donar a conèixer tota la programació d'enguany!