EL MUHBA OBRE LES SEVES PORTES I ARRENCA ACTIVITATS

lacosta

 

El 2 de juny el Museu d’Història de Barcelona – MUHBA va reobrir les seves portes al públic i avui ofereix una activitat online que formarà part d’un seguit de propostes per als mesos de juny i juliol. A La Costa n’estem molt i molt contentes i ja estem de nou al seu costat per donar visibilitat als mitjans a les seves activitats. La primera, avui a la tarda, es la conferència online “Imagen y relato. Los bajos fondos en el cine de Barcelona”, impartida per l’arquitecta i doctora en Història Celia Marín Vega i que es podrà seguir al canal de youtube del MUHBA a partir de les 19 h. La seva xerrada inclou fragments de sis pel·lícules de diferents èpoques i ens explica com els seus relats han dibuixat un retrat de les zones deprimides de la nostra ciutat, des de punts de vista diferents, i ens revela algunes dades històriques i socials curioses. Trobareu més informació aquí.

Aquesta conferència està inclosa al cicle Diàlegs del Park Güell i és la primera de les activitats que el MUHBA ha preparat per als mesos de juny i juliol, que també inclouran un concert online molt especial per la Festa Verdaguer, un cicle de concerts al Park Güell i un cicle de cinema online. Des de La Costa us anirem explicant cadascuna d’aquestes propostes i acompanyant el MUHBA perquè siguin un èxit de ressó i públic.

Notícies Relacionades

Corazón de poeta. Música per a una intervenció

Corazón de poeta: música a ritme de batecs de cor al teatre Fernán Gómez amb Germán Díaz y David J.…

Prop de 22.000 persones al Festival de Pallassos de Cornellà

El diumenge va acabar la divuitena edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà-Memorial Charlie Rivel i ha aplegat prop…

PICURT, LA MUNTANYA AL CINEMA

Arriba la 10a edició de PICURT, la Mostra de Cinema de Muntanya dels Pirineus. Del 21 al 25 de juny…