No et perdis el mercat de fotografia d'UtopiaMarkets! - La Costa

lacosta
utopia noti no borrar

El mercat¬†UtopiaMarkets Photo¬†tindr√† lloc els dies¬†24, 25 i 26 de mar√߬†a l‚Äôespai¬†Utopia 126¬†deBarcelona.¬†Despr√©s de l‚Äô√®xit que va tenir la primera edici√≥ al juny de l‚Äôany passat, el mercat repetir√† el format per√≤ introduint nous autors, noves activitats i redissenyant els diferents espais per fer-los m√©s c√≤modes al p√ļblic assistent.

A¬†UtopiaMarkets Photo¬†es podr√†¬†comprar fotografia de qualitat¬†directament als autors, que estaran presents els tres dies del mercat. D‚Äôaquesta manera, la fotografia ser√† m√©s accessible al p√ļblic,¬†que a m√©s de comprar¬†podr√†¬†descobrir i conversar amb els autors. Tamb√©¬†es podran trobar productes relacionats amb el m√≥n de la fotografia, com fotollibres i d‚Äôaltres objectes fotogr√†fics.

Hi participaran prop de 60 fotògrafs, consagrats i emergents, de totes les tècniques i estils, a més d’escoles, editorials, botigues i impremtes.

Els fot√≤grafs que hi participaran s√≥n¬†Joan Alvado,¬†Akashi Photos,¬†Israel Ari√Īo,¬†Ariadna Arn√©s,¬†Caterina Barjau,¬†Jordi Bernad√≥,¬†Xavi Bou,¬†Llu√≠s Bover,¬†Gerard Boyer,¬†Jordi Calafell Garrigosa,¬†Maite Caram√©s,¬†Tas Careaga, Gemma Comas,¬†D√≠dac Cortina,¬†Enric Duch,¬†Pep Escoda,¬†Carmen Escudero,¬†Francesc F√†bregas, Luc√≠a Faraig, Roberto Feijoo,¬†Rosa Feliu,¬†Santiago Garc√©s,¬†Eli Garmendia,¬†Carlos Gonz√°lez Armesto,¬†Manuel Granados,¬†Sasha R. Gregor,¬†Raul Guillam√≥n,¬†Maria Huerga,¬†Marcel Juan,¬†Manolo Laguillo,¬†Anita Licis-Ribak,¬†Josep Maria de Llobet,¬†Miquel Llonch,¬†Alex Llovet,¬†Nuria L√≥pez Torres,¬†Cesar Lucadamo,¬†H√©ctor Mediavilla,¬†Bernat Millet,¬†Mario Montero, Jos√© Mar√≠a de Orbe,¬†C√©sar Ord√≥√Īez,¬†Carlos Peric√°s,¬†Luis Plana del Llano,¬†Lluc Queralt,¬†Luis Reina,¬†Victoria Rodr√≠guez Cruz,¬†Marc Ros√©s,¬†M√≤nica Rossell√≥,¬†Mart√≠ Sala, Jordi Sarr√†,¬†Clara Sope√Īa,¬†Joan Tom√°s,¬†Xavier Torres-Bacchetta,¬†Guillem Trius,¬†Manuel Ubeda,¬†Ainhoa Valle,¬†Guillem Vidal i¬†Jordi Vilella.

El mercat es completarà amb un extens programa d’activitats. Entre elles, tallers per a totes les edats, exposicions, xerrades i conferències d’experts i de gent coneguda de la cultura de Barcelona.

A m√©s,¬†el p√ļblic assistent podr√†¬†fer-se retratar¬†in situ¬†per¬†fot√≤grafs com¬†Maria Espeus¬†o¬†Teresa Peyr√≠.¬†

El mercat comptarà també amb servei de bar i amb un ampli i complet espai gastronòmic.

Notícies Relacionades

ARRENCA EL M√ČS PETIT DE TOTS!

El dissabte arrenca el Festival El M√©s Petit de Tots. Del 5 al 20 de novembre tindr√† lloc la 12a…

alternativa

EL PALMAR√ąS DE L'ALTERNATIVA

Havarie, de Philip Scheffner, i Schicht, d'Alex Gerbaulet, guanyen els premis a millor llargmetratge i millor curtmetratge del l'Alternativa, el…

FOTO WEB

√ąXIT DE LA CAMPANYA 'NADAL AL MUSEU'

Des de La Costa ens hem encarregat de crear i comunicar 'Nadal al Museu', una campanya impulsada a les Comarques…