EL #GREC FESTIVAL APOSTA PER NOUS CANALS AL #GRECENOBERT

lacosta

El #GrecFestival s’obre en l’edició d’enguany a nous canals per adaptar-se a la situació excepcional que estem vivint. Sota el nom de #GrecEnObert programa prop d’una quarentena de propostes  en diferents formats, des de presencials a retransmissions en directe o propostes creades expressament per la ciutat, converses, lectures, passejades, etc.

Les activitats del #GrecEnObert s’agrupen en cinc apartats: Connexions llatinoamericanes, que donarà a conèixer la realitat escènica llationamericana; Fila Zero, que acollirà en diversos formats el procés de creació d’alguns espectacles que es presentaran més endavant dintre del #DeGrecAGrec, així com la retransmissió en directe i l’enregistrament d’espectacles; Grec a peu, que proposa passejades amb suport de podcasts o espectacles convertits en passeig;  Grec converses, organitzades amb diversos agents de la ciutat i en diferents formats; i Grec Professional, activitats online dissenyades per al sector professional internacional.

Des de La Costa creem i gestionem els continguts de les xarxes socials del #GrecFestival i treballem en la gestió i dinamització de públics del festival.

Notícies Relacionades

VOLS CONÈIXER EL GREC DE LA MÀ DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentació oberta que farà Cesc Casadesús per donar a conèixer tota la programació d'enguany!

JA TENIM LA PROGRAMACIÓ DEL GREC FESTIVAL 2020!

Avui el #GrecFestival 2020 ha prensentat programació i a La Costa els acompanyem des de les xarxes socials i la…

Prop de 22.000 persones al Festival de Pallassos de Cornellà

El diumenge va acabar la divuitena edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà-Memorial Charlie Rivel i ha aplegat prop…