EL FESTIVAL CARA•B, THE PLACE TO BE!

lacosta

El Cara•B, festival de cultura musical independent i underground de Barcelona, arribarà a la seva quarta edició els dies 16 i 17 de febrer de 2018 a la Fabra i Coats – Fàbrica de Creació. El festival es posiciona com el principal aparador de les tendències musicals i els sons alternatius més frescos del moment.

El cartell de divendres estarà format pels principals estendards de la nova onada de música urbana, amb Dellafuente, Locoplaya, Ms Nina, Steve Lean, Mueveloreina, Damed Squad, Tita Desustance i una sorpresa encara per desvetllar. Dissabte serà el torn del rock, pop, garage i electro-trash, de la mà de Pony Bravo, Los Ganglios, Hidrogenesse, El Último Vecino, Las Robertas, Esteban & Manuel i una incògnita més per anunciar.

A través dels directes d’una exquisida selecció de les propostes musicals que actualment calen foc a les escenes independents, el Festival Cara•B arriba a la seva 4ª edició consolidat com un projecte integral amb una visió de 360º que aborda la creació artística vinculada a la música des de tots els seus angles, amb un programa que al llarg dels seus quatre anys de trajectòria ha inclòs, a més de concerts, projeccions, festival de videoclips, exposicions i gastronomia.

Regals i descomptes a les botigues Movistar

A més, Movistar s’estrena com a col·laborador del Festival Cara•B 2018 i per a celebrar-ho, entre altres sorpreses encara per desvetllar, s’han dipositat tote bags exclusives del festival amb vals descompte del 20% en les entrades, que es podran trobar a les botigues Movistar de Plaça Catalunya – Portal de l’Àngel, Fontana (Gran de Gràcia, 138-151) i Muntaner (Diagonal, 570) de Barcelona, disponibles fins a exhaurir existències.

Notícies Relacionades

EL FESTIVAL CARA•B HO PETA!

Comencem l'any a tope! Amb la tercera edició del Festival Cara•B, festival de cultura musical independent i underground de Barcelona!…

EL CARTELL DEL FESTIVAL CARA•B 2018 PROMET!

Save the date! Arriba una nova edició del Festival Cara•B! El 16 i 17 de febrer, la Fabra i Coats…

ARRENCA EL MÉS PETIT DE TOTS!

El dissabte arrenca el Festival El Més Petit de Tots. Del 5 al 20 de novembre tindrà lloc la 12a…