EL COREÒGRAF LAUTARO REYES ESTRENA "CANIBALISMO" A HIROSHIMA

lacosta

El jove coreògraf xilè Lautaro Reyes estrena aquest cap de setmana a la sala Hiroshima la segona part de la investigació coreogràfica que va presentar a la sala a l’octubre sota el títol Estereotipo. Si aquella era una peça pensada per a dos intèrprets, aquesta segona versió, que porta per títol Canibalismo, està pensada per a quatre intèrprets.

Definit pel crític Jordi Sora com “una de les veus més personals de l’actual panorama de la dansa” Lautaro Reyes reflexiona a Canibalismo sobre el desig com a motor existencial de l’ésser humà, més enllà del sexe. El coreògraf parla de canibalisme des de la creença de què les relacions personals de les persones estan plenes de necessitat d’alimentar-se, figuradament, de persones, idees, sentiments, etc.

Amb la seva companyia Cámara Lúcida, Lautaro treballa el moviment com un mecanisme capaç de generar estats mentals i arrenca un diàleg coreogràfic amb l’espectador a través d’eines senzilles com la repetició, el cànon i la variació, construint un nou marc d’exposició formal. Aprofita l’ús estètic de la composició coreogràfica per guiar al públic cap a llocs interns dels intèrprets.

Notícies Relacionades

NÚRIA GUIU ESTRENA "LIKES" A LA SALA HIROSHIMA!

La sala Hiroshima presenta una de les seves principals apostes de la temporada: l'espectacle Likes de la coreògrafa i ballarina…

El nou espectacle de la Cia. Vero Cendoya, a la Sala Atrium!

No et perdis 'IF (L'últim desig)', l'espectacle de dansa – teatre dirigit per Vero Cendoya i inspirat en un text…

FLYING PIGS D'EULÀLIA BERGADÀ A LA SALA HIROSHIMA

La jove coreògrafa Eulàlia Bergadà presenta del 19 al 22 de maig Flying Pigs, un espectacle amb ballarins, músics i…