EL CONCURS INTERNACIONAL DE CANT TENOR VIÑAS ESCALFA MOTORS

lacosta

La 56a edició del Concurs Internacional de Cant Tenor Viñas se celebrarà del 20 al 27 de gener. Aquest novembre començaran les audicions preliminars que tindran lloc en els principals teatres d’òpera del món, com el National Centre for the Performing Arts of China(Beijing), Teatro alla Scala (Milà), Deutsche Oper Berlin, The Metropolitan Opera House (Nova York), Los Angeles Opera (EUA), Opéra National de París, Royal Opera House Covent Garden (Londres), Bolshoi Theatre of Russia (Moscou), Teatro Real (Madrid) i finalment el Conservatori Superior de Música del Liceu (Barcelona). Fins al moment s’han inscrit un total de 513 cantants d’entre 18 i 35 anys procedents de tot el món.

El jurat internacional que atorgarà els premis està format per Christina Scheppelmann, Viorica Cortez, Toni Gradsack, Sabine Hödl-Weinberger, Makvala Kasrashvili, Peter Mario Katon, Joan Matabosch, Tobias Hasan, Cristian Schirm, Dolora Zajick i Diane Zola .

La segona prova, la semifinal i la final tindran lloc a Barcelona del 20 al 27 de gener de 2019 al Conservatori del Liceu i al Gran Teatre del Liceu respectivament.

Notícies Relacionades

Els guanyadors del Tenor Viñas conquisten el Liceu!

El tenor britànic Freddie de Tommaso guanya la 55 edició del Concurs Internacional de Cant Tenor Viñas.

El millor de la cultura negra, a Barcelona

Del 19 al 31 d'octubre té lloc el Say it Loud 2017, el festival de música i cultura negra de…

VOLS CONÈIXER EL GREC DE LA MÀ DEL SEU DIRECTOR?

Doncs no et perdis la presentació oberta que farà Cesc Casadesús per donar a conèixer tota la programació d'enguany!