EL CIRC MÉS CONTEMPORANI EN PROCÉS DE CREACIÓ

lacosta

Aquest divendres i dissabte, 9 i 10 de desembre tindrà lloc la quarta edició d’EP (Extended Performance), una mostra del treball de quatre companyies en residència de La Central del Circ on es presentaran, en una mateixa nit, les peces en les que estan treballant. L’EP neix amb l’objectiu de donar visibilitat a espectacles no acabats i en procés de creació, un moment molt íntim dels creadors al que habitualment no hi té accés l’espectador.

La mostra vol donar la possibilitat al públic d’apropar-se en profunditat al treball de les companyies residents a La Central del Circ. L’EP és un moment únic per a veure el treball dels artistes, coccions que s’alimenten a La Central del Circ i també és una oportunitat per a poder presentar en condicions tècniques òptimes una part o la totalitat de la seva creació.

La Central del Circ és un espai tancat al públic general, però alguns cops durant l’any obre les seves portes perquè tot el públic pugui conèixer de primera mà projectes que s’estan gestant a la casa o per veure de prop processos creatius presentats en diferents formats.

En aquesta quarta edició d’EP es presentaran treballs de les companyies El lado oscuro de las Flores (Bubble), Vivian Friedrich i Joan Lavandeira (I love my car) -que formen part del programa de residències de creació 2016 de La Central- i també de Zirkus Morsa (La fin demain) i La Fem Fatal, ambdues amb una relació molt estreta amb aquest centre de creació.

Notícies Relacionades

La Costa recomana #69

Propostes per a la setmana de l'1 al 6 de desembre. Palmarès del Zoom Festival, Sala Hiroshima, Mostra de Cinema…

ARRENCA EL MÉS PETIT DE TOTS!

El dissabte arrenca el Festival El Més Petit de Tots. Del 5 al 20 de novembre tindrà lloc la 12a…

PICURT, LA MUNTANYA AL CINEMA

Arriba la 10a edició de PICURT, la Mostra de Cinema de Muntanya dels Pirineus. Del 21 al 25 de juny…